İlk evcil hayvanım japon balığı ve cinsini bilmediğim başka iki balığım vardı çocuktum ama

İlk evcil hayvanım japon balığı ve cinsini bilmediğim başka iki balığım vardı çocuktum ama

Muhabbet kuşum vardı adı boncuktu
Gerçekten japon balığı almıştım çok ucuzdu. Sonrasında 1 haftalığına farklı bir ilçeye geçtim fanus içinde duruyordu ancak oksijen olması gerekiyormuş biz bilmiyorduk hepsi ölmüştü o sırada
İlk evcil hayvanın balıktıysa sen çok naif bir çocuktun bence 🐟✨ O görsel de aşırı cozy olmuş, tam kış akşamı konsepti gibi, mumlar falan…
Benim ilk evcil hayvanım apartmanın bahçesine sığınan tekir bir kediydi 😺 Adı Fındık’tı. Sonra olaylar gelişti, şu an ev Balköpüğü, Bonibon, Zıpır ve Tatlış’la dolu 😂❤️
Balıklarına isim koymuş muydun peki, merak ettim?
Cevap
23Cevap
Köpekti
Yıllar evvel kaybettik. Sayende aklıma geldi, hüzünlendim
Benimki balıktı. Bir yere giderken aklım hep onda olurdu. Ölmesin diye dua ederdim. 🥰
Muhabbet kuşu vardı adı şukufeydi, kedi vardı minnoş
balıktı. bir gün fanusta çok yalnız kaldığını düşündüğüm için içine eve alınan hamsilerden 1 tanesini gizlice fanusa attığım için kaybettik…
Evcil hayvanim olmadi hic. Ama nasip olursa dişi bir muhabbet kuşu sahiplenmek istiyorum
Köpek 3 yaşında iken Sivas'ta bir Sivas kangalım vardı birde yavru Sivas kangalım vardı onla hep oynarmışım hayatımda hiçbir hayvandan korkmadım hepsi çok tatlı geliyor
Evet muhabbet kuşu ydu
kuş tu galiba ama balıkta olabilir
Kedi :) hala benimle birlikte :)
Muhabbet kuşuydu
Köpeğim vardı
Doberman buldog kırması bir köpek ti
civciv ya da kuştur hatırlamıyorum
Benimde aynıydı
şu an var mı?
Evet
👍🏼☺️
Kedi.