2 sene önce sahiplenmistim. Sokakta bulmuştuk küçükken biraz sokakta bakıp sonra eve aldık tekirdi. Ama çok yaramazdi. Evden kaçıyordu hep dolaşıp geri geliyordu. Veteriner de eğer öyleyse bırakabilirsiniz dedi geri gelir. Kısırlaştırma işlemi bile olmuştu bu arada. Ama gelmedi geri. Çok kötüydüm ve içime dogmustu. Sabah kalktığımızda araba çarpmıştı. Dünyam başıma yıkılmıştı. Evladımdı. 1 sene neredeyse besledim. Çok kötüydüm bir ay kendime gelemedim kanlı bedenini kafamdan atamadım. Kaybettiken 4-5 ay sonra yine kedi sahiplendik. Çünkü ev çok sessizdi. 3 ayllikken sahiplendik ucretisiz. Para ile alınmasına karsiyim zaten. şu an benimle. Ve onu da çok seviyorum ölen kedimi de. İkiside benim en değerli varlıklarım.
Ilklere gidersek ben çocukken bi köpeğim vardı ama öldü. Sonra 16 17 yaṣlarımds muhabbet kuṣum vardı öldü sonra 18 19 yasimda kedi sahiplendim yine öldü. Hayvanlar evin ve benim stresime negatif enerjime dayanamıyor sanırım dedim ve neredeyse 10 senedir hayvan beslemiyorum sadece odama gelen örümcekleri öldürmem onlar kalır bazısına isim taktım bazısı kayboldu umarım iyilerdir.
Sarı muhabbet kuşum vardı Limondu ellerimde öldü 12 yaşındaydım sen her zaman kalbimin bir köşesinde olcaksın limon diyordum şimdi hatırlayınca halen kalbim cız eder 😢
Haha 🤣 İlk evcil hayvanım muhabbet kuşuydu ailem kedi köpek istemediği için, kendi evime geçince hemen sokaktan kedi aldım, cins kediler uyuz gibi oluyor sadece oturup sağa sola bakıyorlar sevmiyorum
Civciv sanırım isimleri ise zeytin ve limondu sonra büyüdüler çiftliğe verdik tabi ki onlardan öncede olmuştur civcivlerim videolarda görüyorum 3-4 yaşındaykende varmış birkaç tane ama onların isimlerini bilmiyorum ve muhtemelen ölmüşlerdir
Civcivdi. O zamanlar teras katında oturuyorduk ve terasın üstü de tamamen açıktı. Bir keresinde civcivleri terasın içinde serbest bırakıp annemle birlikte dışarı çıkmıştık, geldiğimizde civcivlerin yerinde yeller esiyordu...
İlk evcil hayvanım 'Ferruj'' isimli bir sokak kendisiydi. Kahverengi, turuncu ve siyah benekleri olan beyaz bir kediydi. Ondan sonra 3 japon balığı, 2 tavşan, 1 akrep, 1 hamster, 29 kedi ve 3 civciv besledim evde.
Kedim vardı. Ama pek hatırlamıyorum 1 buçuk yaşında falandım 😃 fotoğraftan biliyorum. Hatırladığım başka evcil hayvanım bir tavşandı. Bembeyazdı… Balkondan aşağı uçmuştu, uçuş o uçuş ☹️