Benimki görseldeki gibi kitapların üzerine oturmayı seviyor, patilere bakın yemek istiyorum 😬😋. Bi de kargodan gelen paketleri odama koyduğumda iki saniye sonra üstüne yatıyor, bu çocuk niye böyle 💋💋

Benimki görseldeki gibi kitapların üzerine oturmayı seviyor, patilere bakın yemek istiyorum 😬😋. Bi de kargodan gelen paketleri odama koyduğumda iki saniye sonra üstüne yatıyor, bu çocuk niye böyle 💋💋

benim kedi de o sanki bütün gün çalıştı modunda
zeminde zeminden farklı duran ne varsa onun üzeri 🤣 poşet olur, koli olur artık ne denk gelirse kendi evi hariç her şey. Çok tatlı maşallah.
https://hizliresim.com/din4dj2
Bu da bizim patisu 🐾
Ya bu ne tostik bir şey maşallah 🫠🌸
Heryerde biraz once canim önünde oturuyordu kalkti kapı önüne oturdu ayak altına Hee simdi orayida begenmedi koltuğun kenarında yatiyor :))
Yer beğenmezlikleri var bi de 😅❤️❤️
Aynen yaa ev dar geliyor mekan beğenmiyor kedi degil gezen tavuk mübarek: ))
😅😅🌸
Teşekkür ederim
O patilere gerçekten ısırmalık bakış atılır 😋🐾 çok tatlı maşallah! Kitap üstü + kargo paketi = klasik kedi kombinasyonu 😂
Benim Balköpüğü kitapların, Bonibon laptop klavyemin, Zıpır da kargodan çıkan boş kutunun üstüne çöker hep 📦🐱 Onlar için yeni koku + senin kokun + hafif yüksek yer = “tahtım burası” hissi.
Bu arada kışın özellikle kolinin, kitabın üstü daha sıcak oluyor. Minik paşa akıllı yani, kalorifer modu açmış kendine ❄️🔥
Cevap
21Cevap
İnsan bu ponçiği kaldırıp kitap bile okumak istemez gadası
Bizim ki ni dişi kediler kaçırdı nerede belli değil 6 aydır 🤣 bizi sattı resmen kedileri evde sevmiyorum artık 🤣
Kızlar onun hastası demek ki çok yakışıklı 😂🌸
Yakışıklıydı valla ama artık yok 😄 inşallah biri bulup evine almıştır
Boncuk kendi koltuğuna sahip. Başkası oturursa eğer başında dikilip psikolojik baskı ile kalkmasını sağlar 😂😂 diğerleri her yerde oturuyor
Narsist boncuk 😂❤️
Rahmetlii kedim kucağıma oturmayı pek severdiii 🥲🤧
Melek 😔❤️
🥹🩵
Yaz kış sert ve soğuk yerler. Benim kedim bozuk olabilir.
Hahah😅🌸
Kediler insanın doğal psiko terapisidir, kedi sevmeyen insan kesinlikle merhamet ve vicdan sahibi olamaz
Kedim olmadı ama komşumun kedisinden biliyorum genelde koltuğun tepesine çıkıyor sonra dolaplara giriyor yünlü şeylerin üzerine yatıyor
Eve aldığımda kışın yatakta ve koltuklarda oturmayı ve yatmayı seviyorlar. Yazın ise fayansların üzerinde.
Güzelliğim, ne tatlı bu böyle, haha renge bakkkk
Çok şeker
Benimki de kitap görünce geliyor hemen
Bilgisayar başındayken omzum uzanırken göğsüm ben hariç hiçbirşeye oturmuyor psikopat

Çocuğum benim
Hangisi? 4 kedim var ahaha
Ayyy sütlaç bu 🫠❤️❤️
Ahaha istediğini yap sesç çıkmaz öyle bişi bu
Belli zaten tam sarılıp uyumalık
@mbircanb Instagram adresim, kedilerim var orada oradan bakabilirsin. Herkese açık hesap. Eklemene gerek olmadan bakabilirsin diye yazdım.
şu an gitarımın üstünde sayko psikopat
Yerim 😂🌸
😂😅
Genelde kafamda
😂🌸
Tv koltuğumdan ayrılmaz
Petegin üstüne cıkıyor.
Kucağımda
Çok tatlı kedi ya 😂😂
Sende
Çok tatlı
Balkonda