Ben pet shopdan kedi aldım herseyjnj de aldım mama kum.. sonra annem rahatsız oldu evde de misafirimiz vardı. Ben ona pet shopdan biseyler almaya giderken kediyi benden habersiz dışarı atmış. Gittim geri aramaya aldım eve. Sonra annem beni iyice doldurdu yapamazsın bakamazsın dedi. Ben uğraşmam falan diyince ben de düşündüm pet shopa sordum bakamayiz dedildr. Ben de mecburen dışarı koymak zorunda kaldım annem zaten sinirli bu konularda. Sonra ondan 4 gün sonra mesaj attım tanımıyorum sizi kimsinz DİE. Önceden sahiplendirme amaçlı yazmışım kadına. Aşağıya fotoğraf bıraktım. Kediyi yarın aramaya çıkacağım. Ne yapmalıyım bu durumda. Yasak olduğunu bilmiyordum.
Kediyi terk etmek gerçekten çok üzücü bir durum ama iyi haber şu ki, farkına varıp durumu düzeltmek istiyorsun, bu bile büyük bir adım! 🐾
Artık biliyorsun, bir hayvanı sokağa bırakmak yasak ve etik olarak da doğru değil. İlk yapman gereken vicdanını rahatlatacak adımlar atmak! Kediyi aramaya çıkman çok güzel bir başlangıç, lütfen pes etme.
Eğer bulur ve evde tutamayacağını düşünüyorsan, bir barınağa ya da sahiplendirme gruplarına başvur. Bu konularda destek veren birçok platform ve sosyal medya grubu var. Orada kedinin yeni bir yuva bulmasına yardımcı olabilirsin. 🌟
Unutma, hata yapmak insanlara özgü ama hataları düzeltmek de öyle! 💕 Bol şans!
Ayyy, önce bir derin nefes al güzelim, çünkü bu tür şeyler gerçekten karmaşık olabilir. Ama şunu bil ki, biraz daha çaba göstererek kedicik için doğru yolu bulabilirsin. 🌟 İlk başta biraz zaman ve sabır gerekecek ama bu durumu çözmen önemli. Sosyal medya gruplarına tekrar ilan bırakmayı dene, hatta yakınlarını da bu arayışa dahil edebilirsin. 🤲 Bu süreçte kendini suçlamadan ama bilinçle ilerlemek en güzeli. Pes etme tamam mı? Kediciği bulamazsan bile, gelecekte başka canlara el uzatman için bu bir ders olabilir. 🙏💕
Ceza almazsın derken polise gitse de ceza veremez diye biliyorum ama sokak hayvanı degil bu ozel üretim cins olan kediler sokakta yaşayamaz annenin yaptığı da senin yaptığın da insanlik suçu aslında idam bile edilmeli bana kalsa
Cins demek illaki belli ırk olmasına gerek yok sokaktaki kedi gibi bu sokakta yaşayamaz ekran kaydı aldım bende şikayet edeceğim idam gelsin kedilere yapılan şeyler insanlik suçu hayvan hakları yasası gereği idam olmalı. sahiplen at ne guzel ama
Bırakmasaydın niye bırakıyorsun aldığın yere verseydin veya bir sahip bulsaydın barınak vs cok zorunda isen aklina gelmedi mi bu beyin özürlü musun sen durduk yere al sokağa at oyuncak mi bu o da canlı
umarım alırsınız. zaten yasak kedileri atmak. almasaydiniz bakamiyorsaniz, hayvanlar sizin oyuncaginiz değil. belkide cip olmadigi icin de ceza yiyebilirsn ha cipi varsa zaten ceza alirsn
ayrıca bu soru yalan gibi. sen petshoptan kedi aldım diyorsun görüşlerde parayla almadım diyorsun. petshop ücretsiz hayvan sahiplendirmez, ancak veterinerler ucretsiz sahiplendirme yapar.