Hangisini neden tercih ediyorsunuz?

#SymrnaCityStyle #EvcilHayvan #kizlarsoruyor
Soruyu Beğenme yeri:
👇
Yaş mama
Kuru mama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisini neden tercih ediyorsunuz?

#SymrnaCityStyle #EvcilHayvan #kizlarsoruyor
Soruyu Beğenme yeri:
👇
Evcil hayvan beslenmesinde tek bir mutlak doğru yoktur ancak kuru mama pratikliği ve diş sağlığına olan katkısıyla temel beslenme kaynağı olarak idealdir. Ancak yaş mama içerdiği yüksek su miktarı sayesinde özellikle kedilerin sıvı ihtiyacını karşılamada vazgeçilmez bir takviyedir. En sağlıklı yöntem kuru mamayı ana yemek yaparak yaş mamayı ise lezzet artırıcı ve sıvı takviyesi olarak karıştırmaktır derim.
Teşekkürler m
Kuru mama veriyorum hafta da bir kere de yaş mama alıyorum kedime de köpeğimede
Saygılar 🙏
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Rica ederim.
Çoğunlukla biz kedileri Kuru mama alıyoruz kendimiz kedi beslemiyoruz ama sitede var yazlıkta ya da Ankara 'da Karaca geliyorlar orada besliyoruz kurum ama yaş mama her zaman olmuyor Bir de yaş mamayı çabuk alışıyorlar
Teşekkürler
Rica ederim
Evcil hayvanım yok ama 5 tane sokak kedisi besliyorum salam ve süzme peyniri çok seviyorlar bazen köfte veriyorum yemekte seçiyor namussuz minnoşlar
Baharatından ötürü salam vermeyin diyenler oluyor.
Ben genelde kuru mamasıyla dengeli bir öğün sunmayı tercih ediyorum ama belirli aralıklarla yaş mamayla onları şımartıyorum. Yaş mama, ekstra lezzet ve nem sağladığı için özellikle su içme alışkanlığı az olan kediler için süper bir destek! Ama sürekli yaş mama verilirse diş sağlığını etkileyebiliyor. Kuru mama bu konuda daha avantajlı. 😺🍖
Cevap
10Cevap
fark etmez ikisi de
Yaş mama sürekli verilemez, zararlı bir süre sonra. Aslında kuru mama da zararlı da bize sağlıklı diye yutturuyolar.
Teşekkürler.
Yaş mama yiyince parazitlenme yaşaması çok yüksek kuru mamada sıkıntı yok ama arada sirada Yaş mama aliyorum
Cevap ve beğeni için çok teşekkür ederim. Yine herkesin görmezde gelerek esirgediği bir beğeni çok şeyi değiştirdi.
Pembe olsam beğeni için sıraya geçerler 🤭
😃😃
Hayvanın döneminden dönemine değişir ama genelde kuru mama tercih ediyorum...
Teşekkürler.
genel olarak kuru mama ayda 1 kere yaşmama
yaşmama fazla yediklerinde ishal olma ihtimalleri var
Çok teşekkür ederim.
Mama almaya şuanlik girişmedim çünkü hangisinin kedim için sağlıklı olduğunu bilmiyorum
Teşekkürler
Kuru mama haftada 1 defa yaş mama veteriner tavsiyesi
Teşekkürler.
Kuru mama tercih ediyorum yaş mamayı ödül olarak veriyoruz.
Güzel bir yöntem. :)
Teşekkürler 😊
Bu konuda bir besleyici olmasam da her şey doğasına uygun besleme yapılmalıdir
Teşekkürler hocam.
Evcil hayvanım yok, sokakta baktığım kediler var. Genelde kuru mama alırım.
Teşekkürler 🙏🙏🙏
☺️
Sürekli yaş mama verilmesi zararlı. Kuru mama veriyorum. Ayda birkaç kez yaş mama.
Teşekkürler 🙏🙏
Kuru veriliyor ama yaş da mı lazım
Belli aralıklarla tavsiye ediliyorlar.
Ben kedişkoma Kuru mama veriyorum. Ayda 1-2 kez yaş mama. O da ödül niyetine.
Ödülü hak ediyor kesin.
Yaş mamayı birkez tattıktan sonra kuru mamayı asla sevmiyorlar o yüzden belli bir süre kuru mama ile beslemek gerek
Hem kuru hem yaş mama veriyorum
Teşekkürler: )
Rica ederim
Kuru alıyorum ben
Teşekkürler.
Benimki yaş mama da Kuru mama da yemiyor
Ne yiyor?
Sokakta besliyorum ben yaş alıyorum
Ne şanslı sokak kedileri. : )
Kuru mama genelde ama arada yaş mama.
Benim için de öyle.
Hayvan beslemeye karşıyım🤷♀️
Neden?
Doğru bulmuyoeum işte, insanın kendi duygusal ihtiyaçlarını karlılamak için hayvanların kullanılması bana bencillik gibi geliyor
Bence hayvan sevmek doğal bir şey.
Beslemek de...
Sevmiyorum demedimki.. beslemeyi dopru bulmuyorum sadece her şey kendi doğasında anlamlı
Sevmiyorsun diye öyle demedim.
Biz senle hiç anlaşamayız. 😆
tamam abla sen beslemezsin
🤣
Anlaşamayacapımızı düşünüyorsan peki madem.
Aynen.
Kurduğum cümleler arasından seçip "ben öyle demedim" denildiğinde "öyle dediğini düşündüğüm için değil şunun için..." diye karşılık verilen muhabbetlerde ben biraz geri çekiliyorum.
Anlaşılmaz veya anlaşmaya değmez biri olarak gördüğümden değil. Ya da daha başka akla gelen olumsuz şeylerden değil.
Her ikisini de belli aralarla veriyorum
Kuru mama
Teşekkürler.
Kuru mama
Teşekkürler.
Yaş mama iyi
😊
Kuru mama
Teşekkürler.
haftada bir yaş mama onun haricinde kuru mama
Afiyet olsun : )
Kuru mama