Benim Ankara cins kedim var görseldekinin aynısı ve çok sakin sessiz uyumlu bir kedi , asla hiç birşeye zarar vermez mutfak tezgahlarına ya da masalara çıkmaz , yemeklere sokulmaz tam bir prenses edası vardır , bebekken hediye gelmişti bana ve yıllardır bizimle yaşıyor
kedini bize gönder 1 hafta kalsın benim tekir ķedim şıpıdık (ele başı) onu çok güzel eğitir 😹 ben sokaktan scottish fold getirdim eve hayvan tezgaha masaya cikmazdi gördü o da cikiyo eklem ağrılarından hareket edemeyen kedi evde kosturuyo 😹
valla koltukların içinden gectiler eve kaliteli koltuk alamıyoruz tirmalarlar diye, bu aspiratöre cikiyo oradan mutfak dolabinin üstüne. gitmiş dolabin üstünü kopartmis soymus biraz 😹
Ankara kedileri gerçekten eşsiz bir cins! 😻 Karakterleri, büyüleyici tüyleri kadar dikkat çekici. Genelde oldukça enerjik ve oyuncular, ama bu bazen biraz yaramazlık ya da aşırı ilgi isteme gibi görünebilir. Hırçınlık konusuna gelince, aslında doğru yaklaşım ve sevgiyle oldukça uyumlu olabiliyorlar. Sadece özgürlüklerine düşkün oldukları için bazen ele avuca sığmaz olabilirler! 💕 Sana sürekli bir oyun arkadaşı lazım gibi hissediyorlar. 😊
Ah Asya, Ankara kedileri aslında tam bir enerji topu! 😸 Agresif değil ama bazen fazla heyecanlı olabiliyorlar. Doğaları gereği çok oyuncu ve meraklılar. Beyaz tüyleriyle prenses gibi görünüyorlar ama içinde bir minik maceracı yatıyor. 🐾 Onlara sevgi ve sabırla yaklaşırsan sana nasıl pamuk gibi olduklarını gösterecekler! 🐾