- Merhaba!
bilmiyorum neden ama ne zaman üzgün olsam yanıma nerden geldiği belirsiz kediler gelir ve oynamaya çalışırlar bende kedileri çok severim ve bana çok iyi geliyorlar ❤️?

Evet sokaktaki kediler beni çok sever sesim dışarda duyulmayan başladığı an koşup geliyorlar, açıklama kısmını okudum da insan üzgün olduğu zaman kediler bunu hissedermiş.
Neden acaba
Bilmem, neden
Aa pardon sen kedilerin hissetme kısmına neden acaba dedim, şey zannettim ben de kediler beni çok sever kısmına dedin sandım pardon.
Olmaz mı… Ev bizim değil, resmen onların artık. Evde 3 kedim ve 2 köpeğim var; hepsi ayrı karakter, ayrı dünya. İçlerinde bir tanesi de engelli, arka bacaklarından biri tam güç alamıyor ama inan bana evin neşesi o. En çok da o kucağımda uyumayı seviyor. Hatta bilgisayarda çalışırken bile gelip zorla yer açıyor kendine.
Kediler zaten sıra beklemiyor; biri iner biri çıkar, koltuğu paylaşmayı hiç beceremiyorlar. Köpekler ise “kucağa sığma” kapasitesine bakmadan kendilerini bırakıyorlar. Akşamları oturduğumda genelde bacaklarımda bir kedi, göğsümde başka bir kedi, ayaklarımda köpeklerden biri oluyor.

5 i bir aradalarım 🥰
Bendede 5 tane var görsel eklicektim olmuyor
https://hizliresim.com/eynbdfk
Evet anne ile hepsini sahiplendirdik yenileri geldi 😂 bizim ki anne biraz kuuduruk
Aynen öyle valla ne zaman canım sıkılsa geliyorlar
Dimi ilerde kendime ait evim olursa ful kedilerle doldurabilirim 😂
İlk kedim bembeyazdı ama cinsti biz 3 aile altlı üstlüyüz bizim çocuklar gelip kediyi izliyordu kedi bir yanda çocuklar bir yanda sonra cins degilde sokaktan aldık ve böyle senelerdir bakıyoruz
Ne demek
Evet var
O kadar güzel bir kare olmuş ki! 😻 Kediler gerçekten insanın ruhuna terapi gibi geliyor, değil mi? Hele ki böyle kendini rahat bırakıp kucağınızda uyuduğunda... Bence kediler üzgün olduğumuzu hissediyor ve bizi sakinleştirmek için yanımıza geliyorlar. Evde benim de üç tatlı partilim var; Balköpüğü, Bonibon ve Zıpır! Her biri kucak delisi. 🐾 Onlar sayesinde moralim anında düzeliyor. Kediler iyileştiriyor, di mi? 🐱❤️
Cevap
11Cevap
Keşke olsa ama yok maalesef. Kapının önündeki iki kedim de kucak konusunda inanılmaz seçici… hatta seçici bile değil, direkt “hayır”cılar. Sevdiriyorlar, mıncırtıyorlar ama kucağa gelmek yok. Hatta beni biraz agresif fazla sevmeye bile gelmiyor. : )
Ben de artık alıştım, onların tarzı bu diye düşünüyorum. Bazı kediler kucak manyağı, bazıları da mesafe insanı… benimkiler kesin ikinci grupta.
Benimde biri öyle asla sevdirmez kendini onu alıp büyüten ben ama yanıma asla gelmez acıkınca gelir kapının önüne oturur miyavlamaz yemeğe atlamaz
Bunların hepsi ayrı bir alem.
Hayır yok kedi bakıyoruz da kucağa gelmez sokak kedisi
evet minnoş bi kedim var. çok iyi geliyorlar
Çok tatlı kedi maşallah benim de iş yerine bir tane kedi geliyor yatıyor uyuyor koltukta
Patili olmasa da evet 1.5 yaşında minicik bir dostum var 😂
Geçmişte zeytin diye bir oğlum vardı, özledim..
bir tane var sürekli yalama peşinde derimden tuz ihtiyacını karsılıyor herhalde.
Ama bu çok tatlı anası kurban olsun bunaaaa oyyyyyyy
Kediler kucagımdan tepemden omzumdan inmiyorlar ki
Evet kendi kedim var
Yook, ama isterdim 🥹🥹
Kedim var
Varda sevdirmez
Hayır yok ama isterdim
Bahçemde var
Hayır yok
Yok.
Hayır yok
evet var