Birlikte uyumak için halının üzerini bile tercih eder hale geliyorum bazen. 😄
Hâl ve hareketleriyle eve neşe saçan evcil dostunuz ile birlikte uyur musunuz? Bunu sıkça yapar mısınız? 🤗

Birlikte uyumak için halının üzerini bile tercih eder hale geliyorum bazen. 😄
Hâl ve hareketleriyle eve neşe saçan evcil dostunuz ile birlikte uyur musunuz? Bunu sıkça yapar mısınız? 🤗

Minik köpeğim vardı daha minicik boyu da atmiyordu cinsi öyleymiş sokakta bulduğum da çok el kadar bir şey di ama çok saldırgandi neyse eve götürdüm balkona çıktı bisküvi kutusu vardı içinde bez felan vaddi girdi üstüne yattı orayı yuva saydı ben cok küçüktum okuldan gelirken üstüme atlardi kapıda beklerdi ailem zaten mamasını vermis olurdu okula giderke. Kapıda beklerdi felan derken neyse köpeğimi yavrumu korkutuyor hemde çok tanıdığım birisi köpeğimi yavrumu korkutuyor sonda köpek de gidiyor odunlar arasına giriyor ve oradaa ölüyor yıllar sonra ölüsünü buldum hâlâ içimde yaradır o günden sonra sahiplenmek zor oldu
Yıllardır her gün onlarla uyurum. Eskiden üst üste iki tane tek kişilik yatak koyarak yaptığım bir yatağım vardı. O kadar rahattı ki bulutlarda uyuyordum sanki. Tabi o yatağı onlar da çok seviyordu. Ben sonunda dönememekten de, bana yaslanan bebelerimle sıkış tıkış yatmaktan da, onları rahatsız ettiğim için bana kızmalarından da bıktım.
O yüzden 2 kişilik bir yatak aldım. Sorun şu ki olay yatağın rahatlığında değilmiş, aslında onlar sadece benimle uyumayı seviyormuş. İşte ben yenisini uğraşıp aldım ama yine üzerimde uyuyorlar ve bana yaslandıkları için hareket edince bana kızıyorlar, e ben de uyanıyorum haliyle.
Bahsettiğim o bir tanesi hala çok huysuz ve aksi, onu kızdırmadan (sövüyor sıpa) yatağa nasıl yatarım diye taktiksel bir plan yapmaya çalışıyorum şu an. Hiperaktif ve uykuluyken saldırganlaşan köpeğimden bahsetmiyorum bile. Not: Mucize gerçekleşti ve bana kızmadı. Ve evet tüylere rağmen siyah nevresim kullanıyorum, zaten üzerinde daima yatak örtüsü var.
Tabikideeeee, çocuğu gibi oluyor insanin gece yataga giderken benden önce kedim yqtiyor gkgkjfgkkg küçük yastığı bile var başını koyup uyuyor ben ise giderken kalkiyor yemek yiyor sonra kuş izlemeye basliyor onunda isi o kgkgkfkfk
Ya hiç sorma geçen gün annesi bırakmış veya birisi almış sokağa atmış minicik bir yavru gördüm sokakta bizim kediyi annesi sanmış peşine düşmüş. geldim eve içim acıdı hemen mama vermek istedim minnoşa aldım, sokağa çıktım baktım deli gibi miyavlıyor verdim nasıl saldırıyor uzun zamandır aç olduğu belli.
baktım olacak gibi değil ortada ne bir su ne bir kedi hiç bir şey yok kalsa ölecek neyse aldım geldim eve karnı doydu, süt, su içti ama bizim kediler yabancı diye hep tavır alıyor. oda yetmezmiş gibi kendi yavrularını da dövmeye başladı ondan huysuzlanıp anne kedimiz.
tek bana sığınıyor minnoş gece yatarken gelmiş saçımı karıştırıyor, kolumu, koltuk altınımi filan meme arıyor güya ezmemek için koydum karnımın üstüne uyuduk birlikte.
Hamileyse yine dövmesi normal karnını koruması için. Ya da hastalıklı sanıp dövüp yaklaştırmakta istemiyordur. Süt anne bul ola ya da şırınga ile besle toparlasın yavrucak.

Yerimi kaptığı yetmiyor bide horluyo geceleri yakında beni evden de atar 🙄
Gözlere bak😂
Tenk yuuu
Cevap
35Cevap
Evet uyuyorum
Keşke sadece uyusak ajdjsjsjsj kedim bebekliğinden beri benimle şu an 1 yaşında her yattığımda yakalarımı emiyoo 🤭
Ayak altında gelir yatar. Genelde yanımızda uyumaz. Şu aralar yerde yatıyor, sıcakları sevmiyor bizim ki 😃
Aha kedi pert 🙈 yok be benim papağan uyutmaz insanı 😅 hiperaktif çocuklar gibi ama kendi uykusu gelince gider bi köşede uyur snsn
Goldenim olduğu zamanlarda birlikte uyuduğumuz çok olmuştur
Bi aralar kedim vardı, başımın ucuna gelir uyurdu. Bıdık ya özledim şimdi 🥲🥲
Kuşlarla uyuyamam kiii ama kedi ya da köpeğim olsa uyurum
Alerjik rinitim var uyuyamam. Burnum kaşınır tüyünden.
Rahatsız olmasın diye saatlerdir kımıldamadığım oluyor
Çok severim o nereye ben oraya inşallah benden bıkmaz 😂
Kendimle zor uyuyorum sıkıntı başka bir varlık yanımda.
Uyumuştum sonra kucağıma ölüsü düştü tavsiye etmiyorum
Rahat edemem tekrar hoş geldin.
Uyuyamıyorum çok fazla uyandırıyorlar gece. Uykum bölününce de uykusuz kalıyorum :) ama kedin çok tatlıymış :)
Muhabbet kuşum la uyumaya kalksam sabah altımda tost olur yazk
hayır uyumuyorum ama ona kalsa uyumak istiyor
Uyurum tabii.. ama acıkınca uyandiriyorlar :)
Timsahımla uyumayı severim ama bazen çok horluyor off
Olsaydı uyurdum dkdkdk bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin💖
Kuşumla uyumaya çalışmıştım ama uyutmadı bir ara daldım gelip ağzıma sıçtı😶
Uyumayan bizden değildir lshshsd hoş geldin bu arada tekrar kuzum💃🧚
Evet kedim vardı uyuyordum dlsskös bu arada siteye tekrar hoş geldin aşko💃🥰
Evet uyurum pitbullumla uyuyordum bi zamanlar
evde hayvan beslemiyorum
Kaçıyor maalesef
Üstümde yastığımda yatar
İnsanlardan daha iyi oldukları için uyurum
Benim ölen kedimle çok uyudum ben :(
Yaaa çokkkk güzellll evet uyurum ben deee
Benim dişi kedi tepemde uyuyor
kedim isterse bazen benle uyuyo