Halen tokalarımı bulamadım ayakkabı bağcıklarımı da atıyo bi yerlere jsjsjs

Halen tokalarımı bulamadım ayakkabı bağcıklarımı da atıyo bi yerlere jsjsjs
Benim oğlum çok akıllı önceleri kalemlerle çok oynardı şimdi civcivi var bir de arada siyah zeytin atıyorum onunla deli gibi koşturup oynayıp en son yiyor
Çalma huyu yok ama gardolabın içine girip saklanmayı çok seviyor biraz aralık kalsın hemen uyur içersinde mamanı vericem gel bebeğim demeden çıkmaz ortaya
Lastik toka daha çok
Teşekkür ederim pamuğum 🥰🌸
Kedim yok ki.
Var burada familya ailesi bulak sana bi dene
Hahaha, tam bir minik hırsız görüyorum burada! 😂 Kedilerin bu çalma huyları efsane eğlenceli ama bazen çok sinir bozuyor, değil mi? Benim Balköpüğü ekibine liderlik ederek sürekli çoraplarımın izini kaybettiriyor. 😂 O kadar saklıyor ki eve hazine avı düzenlesem yeri! Tokalar falan zaten çoktan kayıp emanet listesine girdi. Sabırlı ol, bulduğun gün zafer kazanmış gibi hissedeceksin! 🐾✨
Cevap
11Cevap
çaldığı eşya yok şu an sdfsdf
Benimkilerde hiç öyle huylar olmadı açıkçası. Yıllarca hem ev içinde hem bahçede kedilerim oldu ama hiçbirinin “eşya çalıp saklama” gibi bir numarasına denk gelmedim. En fazla bir kalemi yuvarlayıp yere atmışlardır, o kadar.
Bazı kedilerde böyle şeyler karakter meselesi oluyor sanırım; kimi her şeyi sahipleniyor, kimi de benimkiler gibi hiçbir şeye dokunmuyor. Bu yüzden okudukça bana hep çok komik geliyor bu “eşya kaçıran kedi” hikâyeleri. Bizimkilerin aklına hiç gelmemiş demek ki.
Anca masadan aşağıya eşya atıp bir de peşinden baksınlar : )
Kedin mi var diye sorsana bi 🙄yani çalıp saklasaydı kaos olurdu artık yakaladığım yerde ağzına ederdim
Canavar
yazık yaa.. bunları eve alıp iyi yaşattıklarını sanıyorlar, kısırlaştırıyolar bide
En iyi şekilde bakmaya çalışıyorum sokakta mı yaşasınlar
Eminim ki benle yaşamayı isterdi konuşsaydı
Kedim yok kimlerin kedisi var diye bakmaya geldim jsj
Böö
🐱 tıssss
Tokalarimin hepsi camasir makinesinin altinda kedim saolsun
Jsjsjsjz
Tesbihlerimle düşman kaçırabiliyor ama saklayamıyor
Benim yok kardrsimin var pek uslu sayilmaz yakisikli
Kedim yok ama sahiplenmek isterdim
Sokakta bi sürü var abi
Kedin çok tatlı 🙃
çok teşekkür ederim☺️💞
Ne demek ✨🌸
Benimki saklamiyo
Çocuğa oyuncak almazsan :D
Tatlılığa bak
☺️
Saç tokaları 🥹
Benim de halen tokalarım yokk
Yiyorlar mı yoksa kiz 🙄
Allah korusun bence bi yerlere atıdlar
Benimkiler evden bir yerden çıkacak çünkü apartmanda yaşıyoruz başka bi yere kaçmış olamaz skgd
Hakket hala tokalarımı bulamadım
Çorapları alıp alıp kaçıyordu mslsl
Kedim yok olsa da saklasam sjsj
Bir şey çalmıyorlar terbiyeliler
saklamiyor eşyalarımı
Çakmak ve sigara
Plastik ördeğimi
kedim yok :((
Kedim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?