Cok uzgunum kotuyum?

Benim 7 tane kedim vardi bahcede bakiyordum bir gun biri oldu ardindan digeri hastalandi oncelikle ben bir cocugum ve ebeveynlerimi asla veteriner konusunda ikna edemedim durumumuz cokta iyi degil bende ilac aldirdim sivi yemekle iylestirmeye calisti ikisi daha oldu ve sonra tek yavru kaldi oda hastalaninca ben ona cok daha iyi sekilde baktim iylesti biraz duzeldi yemek yedi ilk defa kendi ondan sonra 1 gun onu goremedim ve bu gun ölu bulduk ve ben bunlar hastalanmadan tam 1 gun once yeni bir kedi getirmistim bahceye kulaklarini birisi kesmisti ve kucuktu anneside yoktu getirdim simdi ona da hastalik bulasti ve tek o kaldi ve simdi benim yuzumden aci cekerek olecek dayanamiyorum aciyor kalbim aciyor bilmiyorum komik gele bilir ama kalbimi yerinden cikarmak istiyorum sanki ben aklimda cok koru dusunceler var ben artik duzgun dusunemiyorum annemin yanina gitrigimde bana getirmeseydin sen yaptin dedi ben onlarin canini yaktigim icin kendime de bisey yapmaliyim diye dusunmekten kendimi alikoyamiyorum bilmiyorum belki de ergen oldugumdandir ama durmuyor dusuncelerim ve cok aciyor boyle yasayip sabahi gulmek ihanetmis gibi hissettiriyor bu anda bu yerde yasamak istemiyorum kendim olmak istemiyorum su anda en nefret ettigim kisi benim dersim var ama yapamiyorum ne zaman basimi egsem gozum doluyor aciyor ben de onlar gibi olmek istiyorum her seye ben sebep oldum eger ucuncu kedim kotulestiginde fark etseydim eger daha fazla dikkatli olsaydim ben o kadar cirkin bir insanimki karakter gorunum ozellikle karakterim bir kediyi bile iylestiremedim ben doktor degilim ki neden bana yardim etmiyolar

Cok uzgunum kotuyum?