ciddi cevap verin lütfen
2 haftadır biriyle konuşuyorum. Uzaktaydım o aile evimin olduğu şehirde oraya döndüm 2 kez buluştuk falan gayet güzel geçti ama mesajda gelmeden önce de sonra da çok soğuk. Ben yine görünce yazıyorum sıcak da cevap veriyorum maksimum 1 saat görmemişimdir yani ama bu soğukluk ve geç cevap verme onda hep oldu. Hatta bi ara insan gibi dedim ki gelmeden önceydi bu çok geç yazıyorsun eğer konuşmak istemezsen bu benim için sorun değil. O da hayıır asla işte seninle konuşmayı seviyorum falan dedi. Ama yinede ikimizin aynı anda chatte olup konuştuğu zaman sayılı.
Bu gün de gördüm ki 4 hafta önce atılmış bi reelsı beğenmiş. O zman mı beğendi bilmiyorum ama reelsta şu yazıyo genel haliyle işte yarın erken kalkıcağını bile bile güzel bi kızla konuşmak için uykusuz kalıyorsundur. BANA GECE YAZMIYO BİLE? ya projelerini yapıyor ya da lol oynuyor. Evet lol..
ha desem bunlar yalan mı hani başkasıyla mı konuşuyor. Bana yaparken fotoğraf atıyor ama yinede bi şüpheliyim. Bu arada günaydın yazıyor hep ama biz birbirimze sadece ilk konuştuğumuz gün iyi geceler dedik gece hiç öyle bi uzuun sohbetimiz olmadı yani..
Neyse uzun lafın kısası ben bu herifi köpek edip bırakmak istiyorum. Napsam sizce
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil