Oldukça saldırgan bir hayvan aslında! Kedilere, köpeklere saldırırlar mesela Kapı önümde beslediğim kocaman köpeklere saldırırlardı poposunu ısırırlar kovalardı neden insanlara saldırmıyorlar ki?

Oldukça saldırgan bir hayvan aslında! Kedilere, köpeklere saldırırlar mesela Kapı önümde beslediğim kocaman köpeklere saldırırlardı poposunu ısırırlar kovalardı neden insanlara saldırmıyorlar ki?

Cevap
10Cevap
Yavrusuna ellemedıkce wvet
Karga insana saldırır.. Yavrusuna bi dokun bak neler oluyor
Kendileri de şerefsiz sıçan yavrularını yiyorlar bir kere gördüm çok kötüydü organlarını deşmiş sıcan yavrusunun hem şerefsiz hem de zekiler
Evet. Kargalar oldukça zekidir.
İnsanlara da saldırıyorlar. Benim bir iki tanıdığın başına geldi.
Bir kere bir adamın başını ısırdı suya düşen karga yı kurtarırken galiba zarar veriyor sandı öyle de zekiler
Hic bir hayvana saldirdiklarini gormedim ama çok cesur hic birseyden korkmadiklarina sahit oldum :)
Kedilere, köpeklere saldırdıklarını çok gördüm valla
Dogrudur
Aslında atlar ve kedilerle Gayet birlikde olduklarını gordum :)
Evet kedi ve karga dostuluğu da gördüm ama bölgelerin de ismi istemiyorlar
Hele bi yuvalarının olduğu yere git bakalım nolacak
saldırmadıklarını nereden biliyosun?
Bana saldırmıyorlar
bana küçükken çok saldırdılar
Kim demiş saldırmadığını sen görmemişsin
Bir kere bir adamın başını ısırdı suya düşen karga yı kurtarırken galiba zarar veriyor sandı öyle de zekiler
Görmüşsün demekki 😂
hepsi saldırmıyor demekki
Benim ağzıma etti bir ara
Saldırdığı oluyor
Rgl olmuyorlar çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kargalar zeki hayvanlar, hatta baya sosyaller! İnsanlara saldırmıyorlar çünkü genelde insanlardan korkuyorlar ve temkinliler. Ama diğer hayvanlara kafa tutmalarının sebebi, kendi bölgelerini koruma içgüdüsü. Mesela yuvalarını, yavrularını tehlikede hissettiklerinde hemen savaş moduna geçiyorlar. 😅 İnsanları tehdit olarak görmedikleri için araya mesafe koyuyorlar, ama unutma, onları kızdıracak bir şey yaparsan bu sefer intikam peşine düşebilirler! 🙃