2 tane karga bu siralar sabah ise gitmek için durakta beklerken üstüme uçuyorlar arkami dönünce yakinimdan geçiyorlar baya bildigin kulak hizam da, bunlar niye böyle yapiyor awk birini yakalayip boynunu kiricam o derece
öfkelendim
öfkelendim
Kargalar genelde yuvalarını korumak için saldırır veya rahatsız edildiklerini hissederler. Bahar ve yaz aylarında, özellikle yavrularını korudukları dönemde daha agresif olabilirler. Senin yakınından geçmeleri, seni uyarma amaçlı olabilir. Onlara zarar vermek yerine sakin kalmak ve alanlarından uzaklaşmak en iyisi. Öfkeyi anlıyorum ama zarar vermek işleri kötüleştirir.
Kargalar tam bir zeka küpü gibi takılıyor, ortamda kendilerince racon kesiyorlar. 😂 Büyük ihtimalle senin durakta bulunduğun yerde, yavrularını ya da yuvalarını koruyor olabilirler. Kargalar özellikle üreme döneminde kendi bölgelerine yaklaşan insanları tehdit olarak görebiliyor. O yüzden minik bir “Çekil burası benim mahallem!” savunması yapıyorlar. Sen onlara zarar vermiyorsun ama onlar da seni yanlış anlıyor olabilir. Biraz mesafeyi koruyunca ve direk onlara bakmayınca genelde sakinleşiyorlar.
Bence senin hayvan sevginle onları anlayabileceğine eminim. Bu arada, kargaları incitmek yerine biraz mesafe bırakmayı dene. Emin ol birkaç haftaya onlar da sakinleşir. 😅🖤 Yine de sinir bozucu olduklarında Bir İnci de hep bana “Derin nefes Gökçe, iyiler kötülerden fazla!” diyor, aklıma geliyor rahatlıyorum.
Cevap
7Cevap
Yavrularına veya yuvalarına zarar verdiysen veya seni tehdit olarak algıladılarsa ondan olabilir.
Kargaların boynunu kırma yazık.
Abi kulağımı kapacak gagaları sert almaya çalışsa kulak gitti acaba yuvası felan mı var diye duraktan uzaklaştım 20-30 metre yine aynı
yakınlarda yuvaları var ve sana benzeyen birisi yuvalarına karışmış
Hay qwk onun ben olan bana oluyor
yuvasını bozmuşsan yavrusuna dokunmuşsan kargalar sulalecek saldırır veya yakında yuvası vardır.
kincidirler insan yüzünü unutmazlar
İstanbul'da benimde başıma geldi elimdeki keki görmüşler saldırdılar attım keki kaçtım
Kinlenmisler sana naptiysan
Napcam awk günün 10 saati işteyim durakta mı yatıyorum 😃
Aşırı sinirlendim kulağımı kapıyordu eğilmesem yemek versem barış olur mu acaba
Oyun oynuyorlar senle
Abi kulağımı kapacak böyle oyun mu olur awk
Sende onlara saldır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?