Dün mamalarla beslediğim aşkletam Kırpık, vahşi gibi kuş avlamış. Hayır yemiyor da oyuncak gibi oynuyor zavallım kuşla. Kardeşime attım, aynı sana benziyor ne bulsa yiyor dedim ahashj uzak mesafedeki abla dehşeti 😂

Dün mamalarla beslediğim aşkletam Kırpık, vahşi gibi kuş avlamış. Hayır yemiyor da oyuncak gibi oynuyor zavallım kuşla. Kardeşime attım, aynı sana benziyor ne bulsa yiyor dedim ahashj uzak mesafedeki abla dehşeti 😂
benim golden ve sokak köpkesi ile bir olup davşanımı kapmıştı son anda koşup ağzından aldım yeme planları yapıyordu sinsiler neyse davşanı aldım hareket yok kova koydum kontrol ediyorum hayvan da tık yok nasıl ölü numarası yapıyorsa öldü sandım sonra canlandı savunma mekanizmasıymış davşanın ölü taklidi yapmak 🙄 roket gibi evden fırladım davşanın o inleme sesini duyunca son an da kurtardım evden çıktım çıplak ayakla ofisin önünde anca köpekleri yakalıya bildim ne aksiyon yarattılar ib. nenin evlatları bana sabah sabah pc oturmuş mmo oyunu oynuyordum elimde sigara ile vatan hainleri 🙄 kafasına patlattım aldım davşanı mı ağzından bir gün boyunca beni görünce kafasını eğip mağdur modu takılıyor du it bir iki kerede ağzından yavru kedi aldım yahu eve gelen kargocu çocukları bile istismar ediyor bu golden dayıyor 🙄
O kedi onun dogasinda var ayrica yemiyor diye bir sey yok yer aç degildir o an saklar onu sonra yer gözümün önünde kedinin bir tanesi kusu tüylerini yolup yolup yedi benim gordugum kedi de bu kedi degil mi senin beslemen hicbir seyi degistirmez ev kedisi degil bu
Evet beni de yer bu
Kar yağarken bir atmaca ağzında güvercin vardı. Bende de o zaman golden vardı. Atmaca ağzındaki kuşu yere düşürdü gitti. Koşa koşa gittim kurtarmaya. Golden benden önce yakaladı kuşu ve yaralı olan kuşu ağzında çiğnedi. Kurtaramadım.
Ben de bu vahşiden kurtaramadım
benim golden de sokak köpkesi ile bir olup davşanımı kapmıştı son anda koşup ağzından aldım yeme planları yapıyordu sinsiler neyse davşanı aldım hareket yok kova koydum kontrol ediyorum hayvan da tık yok nasıl ölü numarası yapıyorsa öldü sandım sonra canlandı :D savunma mekanizmasıymış davşanın ölü taklidi yapmak
yahu demir de yiyor kola kutusu filan nalet olası köpek
Ah Kırpık ya, doğasından kopamıyor demek ki kıyamam! 😅 Kediler bazen böyle avcılık içgüdüsüyle hareket ediyor ama sen yine de izin verme ki minik zavallı kuşlar da zarar görmesin. Kediler bazen mamayla dolu olsalar da avcılık oyun gibi geliyor onlara. Neyse ki Kırpık yememiş ama kuşumuza üzüldüm. 😢 Bu tarz olaylarda kediyi dikkatlice kuştan uzaklaştırıp doğaya daha az zarar vermesini sağlamak iyi fikir olabilir. 🌿
Peşinden koştum bıraksın diye bırakmadı, kuşun bi kanadından ben bi kanadından o tutuyo eşek. Sonunda nalet gelsin senin gibi kediye dedim ve bıraktım😭
Ay buttercupie, resmen filmlik sahne yaşamışsınız! 😂 Kırpık sanırım "Benim kurallarım, benim avlarım!" kafasında takılıyor. Ama kızma ona, doğası işte. 😅 Kuş için üzüldüm ama senin mücadele de bir o kadar etkileyici! 🌟 Sen kahramanca görevin yapmışsın, kuş da umarım çakallığıyla kurtulmuştur bu sahneden! 💔 Kanatlar elden gitti diyorsun, keşke bu anı birine çekip gönderseydin, ne kahkaha atardık ahah! 😭🐾
Kendine gel hayvan düşmanı ahashj
Cevap
12Cevap
Hep geçtiğim yolda bir sürü kuş tüyü görmek... Benzer bir olay vuku bulduğına6işaret ediyor. Epey üzmüştü beni
Ben kırpıkta bu performansı beklemiyordum hiç, minnoş ev kedisi gibi görüyordum. Dehşete kapıldım gibisi oldu ahsj
İyisin dimi şimdi 🥺 insan bi şok oluyo ya doğalarını unutmamak gerek dhdhhd
İyiyim iyiyim doğanın kanunu bu yapacak bişi yok ki ahsj
Öyle
Hayvancağız kedi olduğunu hatırladı özüne döndü dokunmayın taze et yesin 😃
Kuşa acıdık biz ahsj dediğine bak yaaa😂
Kuşta böcekleri yiyor bende böceklere acıyorum yaban hayatı işte herkes gücü yetene 😃
Ahashj doğru
Onların doğası bu.. Onlara giysiler giydirip makyaj yaptıran zihniyetler bu detayı göremeyen körlerdir...
Az önce, bir soruda popo fotosu gördüm midem bulandı….. ahlaksız, şerefi olmayan insanları boykot ediyorum!!!
Bundan da mideleri bulanmış da ahsj kediye ben tut demedim ki ben geldiğimde tutmuştu
Doğa kuralları bu, bir şey yapamayız…
tecavuz suresi kisa diye ceza almayan bir o evladi gormustum, ins mahallede bicaklanir
Sen ciddi misin
tıpkı aşkelatan erkekler gibi yapmış, ama sen bunlara bağışıklık kazandın bence ...
Anlamadım?
Kuş ölmüş müydü
Ölmüştü galiba ama alamadım ağzından zaten
Yesin bari, ziyan ommasın. Onu bulamayanlar var
Yiyecek aşı veriyoruz da kuşlara göz dikiyor hain
Canı çekmiştir djdjd
Alışık değilse yyemez
Bu şerrolar birbirlerinden görüp örnek alıyorlar kesin 🥲
Tek yakalamadi kesin çete bunlar
Hayvanlara yapilan eziyet
Kedi napsin oyun oynamazsan onla oda öyle yapar🤣
Ben oyun oynuyordum da, o kendine yeni oyuncaklar arıyor🥲
Hım o zmn oyle
Benimkide kelebek yiyo
Babaannemin bahçesindeki kedi, kuru fasulye yiyordu kelebek ne ki ahzhshsj
maşallah yiyor yiyor doymuyor koca göbekli
Tek normal yorum yapan kişi ahahsj
Ahahahsjs
Bunu niye paylaşıyorsun ki mide bulandırıcı
Arkadaşlar kuşun doğası gereği yaptığı şeyi mide bulandırıcı bulmuyorum, ne yapsaydım kuşu mu öldürseydim
Kediyi*
Görüntüye ne gerek var
Ay boş boş duyar kasma istersen ahsj neler neler atıyorlar bu siteye😄
Ne duyar kasması mide bulandırıcı diyorum canım canım konuşma hadi iyi günler
Sen de sorularıma gelme, iyi günler
Özellikle gelmiyorum zaten
İyi devam ettir
Çok rahatsızsan engelle uzatmadan
Hay hay
Kusa yazik olmus sanki ya
Bırak diyorum bırakmıyor, peşinden koşuyorum bana tıslıyor kuşlar beni de alın kuşlar diyeceğim en sonunda
Yapcak bisey yok, vahsi yasam... Uzdu sadece
Beni de üzdü hatta peşinden koştum da kurtaramadım, görüntü için sorry
Senin sucun yok ki, umarim her sey gonlunce olur
Teşekkür ederim, umarım sizin de
Kuşa yazık yuuuh hayvan düşmanları
Ya ben bişi yapmadım kendisi yakalamış kurtaramadııım
Sus ya yatacak yeriniz yok, garibim o kuş belki yavrularına yemek götürecekti
Ona ben karışmam alçaktan uçmayacaktı canım
Doğru kuş kaşınmış
Birisinin düşünce yapısından dolayı kapılmıştım..
Neydi ki
Üzüldüm ama hayat işte
Lahmacun yiyemecegimi anlayınca dehşete kapıldım
bırak oynasın
dehsete kapilmadim
Haberler yetiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?