Rivayetlere göre, hayvanlar içinde yaratılan ikinci hayvan kedidir. Onların yüksek bir enerjisi ve hissiyatı vardır.

Rivayetlere göre, hayvanlar içinde yaratılan ikinci hayvan kedidir. Onların yüksek bir enerjisi ve hissiyatı vardır.
Bunu biliyorum ve kedilerin nankör olmadığını eve hayır ve bereket getirip cinleri ve şeytanları kovduğunu peygamberimizin kedi beslediğini ve onun su içtiği kaptan şu içtiğini bile bilirim hatta rahatsız olmasın diye kıyafetini kestiğini de...
Kediler gerçekten öyle çok özel varlıklar ki… 🐾 Onların mırlaması bile huzur veriyor ve bilimsel olarak strese iyi geldiği kanıtlandı. Zikrinin "Ya Rahim" olduğunu söylemek, kedi sevgisini ve onların o yumuşacık enerjisini çok iyi özetliyor. Bu arada fotoğraftaki patili arkadaş da bayağı tatlı ve sevgisine düşkün görünüyor. 😻 İnsan bakmalara doyamıyor!
Cevap
10Cevap
Tüm hayvanları severim hepsi benim dostum
Kedinin sevmediği insanda mutlaka bir pislik oluyor. Ayrıca kedinin su içtiği yerden su içilir derler hep inanırım
Benjede
Çok tatlı değişik canlılar seviyorum kedileri ama uzaktan uzağa
Bööö ısıracak jsjsjs
Bilmiyordum...
Bu kedi gittiğin yere benide götür der gibi bakıyor..
Evet beni de götür diyor
Enerjileri çok yüksek evet duymuştum ne güzel değil mi ☺️
Çok dadlı gözlere bak hele
Maşallah 🥰🥰
Doğru kediler de manevi bı taraf var ama temiz olduğuna emin olduğum severim Park da ağzında fare ile geldi
Kazağınlan temizle diyom jsjsjs
Evet mırıldanmalarının zikir olduğunu biliyordum
Bilmem iyi oldu kulağına soyliyim şimdi. Benim kedim hep uyuyo ama
Şunun surata bak yaa 😻😻
Gözleri çok hoş
Evet benimkiler de böyle
Pamuk şeker nelerde biliyorsun ya
Böyle şeyler
Sasirtiyorsun😂
Şaşırtmaya devam edicem beklemede kalınız
Bekliyoruz 😄
İlk defa duydum.