Evcil Hayvanlar Kedilerden anlayan var mı safkan kırma? necatca Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yaklaşık 3 ay önce bir kedi aldım bu kedim British Shorthair egzotik kedim safkan mı kırmamı ne düsünüyosunuz? Kedilerden anlayan var mı safkan kırma? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dixsvassr Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Baskın karakteri belli ki tuxedo. Tekirlik vardır. Safkan değil kesinlikle. Gözleri daha çok scottish fold gibi. 0 0 Yorumla
nonamebutlolita Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ay bilmiyorum ama yüzünü ısırıcam 1 1 Yorumla necatca +1 yıl Masum bi ifadesi var evet bende sevdim kirma felan diyolar Yorumla
Zeronx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Tekir exo bu 1 7 Yorumla necatca +1 yıl Britich le tekirmi kanka nasil Yorumla Zeronx +1 yıl Exo short ve tekir bro Yorumla necatca +1 yıl Anladım saf kan degil yani Yorumla Zeronx +1 yıl Neredeyse imkansız Yorumla necatca +1 yıl Sokak kedisimi ev kedisimi oluyo Yorumla Zeronx +1 yıl Dostum ev kedisi sokak kedisi diye bir şey yok kedi cinsleri diye bir şey var exotic shorthair özel bir cins tekirse her yerde görebildiğimiz kedi senin kedin ikisinin kırması Yorumla necatca +1 yıl Çok teşekkür ederim sagolun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Baskın karakteri belli ki tuxedo. Tekirlik vardır. Safkan değil kesinlikle. Gözleri daha çok scottish fold gibi.
Ay bilmiyorum ama yüzünü ısırıcam
Masum bi ifadesi var evet bende sevdim kirma felan diyolar
mix/melez gibi duruyor saf kan olduğunu sanmıyorum.
Tekir exo bu
Britich le tekirmi kanka nasil
Exo short ve tekir bro
Anladım saf kan degil yani
Neredeyse imkansız
Sokak kedisimi ev kedisimi oluyo
Dostum ev kedisi sokak kedisi diye bir şey yok kedi cinsleri diye bir şey var exotic shorthair özel bir cins tekirse her yerde görebildiğimiz kedi senin kedin ikisinin kırması
Çok teşekkür ederim sagolun