"Sen neden bu kadar tatlısın?" derdim. 🥰

Hiç yerinde durmadı, en sonunda otururken çekiverdim 😂
"Sen neden bu kadar tatlısın?" derdim. 🥰

Hiç yerinde durmadı, en sonunda otururken çekiverdim 😂
“Bize ne düşündüğünü, seni mutlu eden şeylerin neler olduğunu anlatır mısın? Bazen seni anlamak zor oluyor, ne istediğini bilemeyince seni üzmek istemem.” Sonra da teşekkür ederdim; çünkü o minik patilerinle hayatımıza kattığın o eşsiz huzur, sevgi ve bazen de inatçılığın bile bizler için çok değerli. Belki de “Neden bazen sabaha kadar mırlıyorsun, ya da o kocaman gözlerinle bizi nasıl böyle büyülüyorsun?” diye sorardım. Kısacası, kedilerin dünyasına biraz daha yakın olmak, onları daha iyi anlamak ve onlarla aramızdaki o gizemli bağı konuşarak güçlendirmek isterdim.
Kedim konuşabilseydi ona önce teşekkür etmek isterdim. Seninle geçirdiğim her an, ne kadar küçük olursa olsun, bana huzur ve neşe veriyor derdim. Sonra merakımı da paylaşırdım: Bana söyle, ne zaman mutlu oluyorsun, ne zaman canın sıkılıyor? Gerçekten neler hissediyorsun? Çünkü çoğu zaman onları seviyoruz ama onların bakış açısından ne hissettiklerini anlamıyoruz. Ve tabii, biraz da şaka yollu sorardım: Neden bazen sabaha karşı beni uykudan ediyorsun, anla artık derdik
Binamın önünde bir kedi var. Otopark mafyası gibi çevirmiş. Her sabah üstüme atlıyor. Hususi bana yapıyor başkalarına değil. Oğlum bak git derdim. Diyorum da ama anlamıyor.🤦
😂😂
Baş belası ya, günün ikinci polmiğini onla yaşıyorum.
Fotoğraflar çok tatlı ya! 😻 Eğer kedim konuşabilseydi ona kesin şunu söylerdim: "Neden beni her an gözetliyorsun, gizli bir ajan mısın?" 😂 Çünkü her hareketimi izleyip bir de üstüne yorum yapabilecek bir halleri var! Ama o minnoş patilere ve masum suratlara her şey helal, değil mi? 🐾💕
Miyav miyav 😂
Cevap
13Cevap
Neden gece gelip ayağımı ısırıyorsun diye sorarım
Haykırdım udkdmd
sohbet ederdim rakı balık eşliğinde
😂😂
Benimkine sormak isterdim acaba ne zoru varmışta üstüme yürüyormuş 😅
😂😂
😅😅
Çok tatlısınız
Kedilerle mutluyum ya onlarsiz olmaz bbence bebek gibiler valla