Düşünsenize karşınızda minnacık şapşal şapşal konuşuyor oyyy ölürüm.. Kedi görünce ağzım sulanıyor konuşsalar yerim herhalde. 😻🤓Siz ne düşünüyorsunuz, konuşsun mu kedolar?

Düşünsenize karşınızda minnacık şapşal şapşal konuşuyor oyyy ölürüm.. Kedi görünce ağzım sulanıyor konuşsalar yerim herhalde. 😻🤓Siz ne düşünüyorsunuz, konuşsun mu kedolar?

Nasıl güzel olurdu derdini bilirdik hepsinin

Konuşsa ne diyecek kedi? Mamamı koy, kumumu temizle, beni sev, benimle ilgilen diyecek. "Sen benim kölemsin, ben istediğim zaman sana yanaşırım" diyecek. "Çok mıncıklarsan tırmalarım, yapım böyle" diyecek. "Kedi sevmeyen arkadaşların benim evime gelmesin" diyecek. Konuşmalarına gerek yok, zaten onların dilinden anlıyoruz.
Sadece kediler değil tüm hayvanlar konuşsa çok güzel olurdu ama en çok da Rakun sjsjsj :D
Cevap
14Cevap
Konuşuyorlar ya işte.
https://www.youtube.com/embed/4ONzqvkKmTUYicem ya off ama ben fazlasını istiyorum benle sabah akşam konuşsun istiyorum 🤓
Konuşuyor onlar bence zaten anlayana, gözleriyle, patileriyle, dilleriyle ☺️
Yok aşkım agubudidığıgıbu diye konuşsunlar
youtube.com/shorts/kZgxzHMg6ws?si=CmGEwTrLkF7RoSVH
Tipik Türk kedisi 😃 shksak
Yicem ya manyak şey
☺️❤️
Bence hiç hoş değil nerelere basıyorlar ya ora insanlsrin hakkı gitsin çayıra çimene bassin
Bunu kedilere sen anlatmak ister misin?😂
Severim kedileri patileri de çok tatlıs çıkmış da kirletiyorlar ya çoğu zaman durakta ayakta bekliyorum valla shhshs bir gördüğüm zaman miyav miyav diyip uyarayım şunları 😂
Bencede güzel olurdu ki bunun için alet yapıyorlar.
Kediler konuşmaya başlasa kızlar bizden iyice ümidi kesip kedilerle sevgili olurlar valla
Konuşuyorlar ki ohooo
Ben fazlasını istiyorum benimle sohbet etsinler istiyorum
Bunu yapabilirsin sana inanıyorum
Olmazdı sevmem kedi medi
Çoğu erkekten iyi performans sergilerdi
Bi salın bizi kızlar diyeceklerdir 😂
Köpeklerin konuşmasını tercih ederdim..
Harika olurdu be
Çok güzel olurdu
Evet
Olabilirdi
Olmaz djjdf