Prensimi çok seviyorum ve onu ilkgordugumde kigöz ucuylabaktım gerçek olduğuna bile inanamadım o kadar beğendim ama bunu anlamıyor?

Yani şöyle ilk gördüğüm andan beri fizik ve yüz olarak göz ucuyla bakmama rağmen bile çok beğendim ki her gorusumde de aynı düşünceye ve hissiyata kapılıyorum ve hatta birçok kişi tarafımdan beğenildiğimi bilmeme rağmen ki bende kendimi çok beğeniyorum çok şükür bana bakar mı ve yanına yakistirur mi diye düşündüğüm kişi her anlamda ama o bunu anlamıyor ve tuhaf tuhaf triplere giriyor ne bileyim ekstra farklı şeyler yapıyor ama ben onu ilk gördüğümde zaten vaaay dediğim kişi ama o anlamıyor benim tek endişem ailevi olarak farklı düşüncede olduğumuz için beni istemez ve ailesi de belki istemez ve ailesinin maddi durumu iyiyse biz normal bi aileyiz istemez diye düşünmüştüm ama o olayları çok farklı anlıyor zatne diş gornusuyle ve huy olarak kartler hatta her anlamda tam olarak istediğim ve hatta bana bakar mı diye gerçek manada sorguladigim birisi anlamıyorum neler oluyor sizce
Prensimi çok seviyorum ve onu ilkgordugumde kigöz ucuylabaktım gerçek olduğuna bile inanamadım o kadar beğendim ama bunu anlamıyor?