Evcil Hayvanlar Şöyle bir ev arkadaşınız olsun ister miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 😂😂🙈 Güncellemeler9 ay Süper soru seçilmiş Şöyle bir ev arkadaşınız olsun ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. evet isterdim bana benziyor 1 1 Yorumla Soran 9 ay 🤭🤭
Cabsu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Benim kafadaki bir arkadaşım ☺️ 1 2 Yorumla Soran 9 ay Çok sevimli 😂❤️ Yorumla Cabsu 9 ay Çok tatlı , bence de ☺️ Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Ayyyy hayır. Yerdim çünkü ben bunu. Bu cins köpekler çok çabuk hasta oluyorlar. Ben kıyamazdım bu şapşiriğe. 1 2 Yorumla Soran 9 ay Harikasın ya😂🤭 Yorumla DİYKAT 9 ay 😂😂 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 9 ay Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı. İsterim çok tatlı 1 0 Yorumla
Karahindibaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Ya ama bu çok tatlııııııı 1 1 Yorumla Soran 9 ay 🙈🙈 Yorumla
bihayvansever Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Evcil Hayvanlar konusunda 828 cevap paylaştı. omeyyygaattt evett 1 2 Yorumla Soran 9 ay Kullanıcı adın müthiş🥰 Yorumla bihayvansever 9 ay Teşekkür ederimmm Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Evcil Hayvanlar konusunda 10,3b cevap paylaştı. isterdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evet isterdim bana benziyor
🤭🤭
Benim kafadaki bir arkadaşım ☺️
Çok sevimli 😂❤️
Çok tatlı , bence de ☺️
Ayyyy hayır. Yerdim çünkü ben bunu. Bu cins köpekler çok çabuk hasta oluyorlar. Ben kıyamazdım bu şapşiriğe.
Harikasın ya😂🤭
😂😂
İsterim çok tatlı
Ya ama bu çok tatlııııııı
🙈🙈
Kurt köpeğim var yeterlidir.
Ay kıyamam üzüldüm kopeciğe 😄🥲
Hayır benim için fazla kıllı
Bu niye benim amcama benziyo
Hayır ama cute 😄🤏🏻
ev arkadası deyilde evlat oluyorlar
omeyyygaattt evett