Alışveriş & Hediyeler Pasaklı biriyle ev arkadaşı olur muydunuz? xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Evi temizlemeyen, hijyeni önemsemeyen pasaklı biriyle ev arkadaşı olur muydunuz? Pasaklı biriyle ev arkadaşı olur muydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır olmazdım. temizliğe bakıma önem vermeyen biri ile zaten yaşanmaz.. kendisine ve bulunduğu çevreye temiz iyi bakmalı.. 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Olmam heleki kadınsa hiç, çünkü kadınların pasaklı olanları, erkeklerin pasaklı olanlarından çok daha pasaklı oluyorlar 2 7 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Emin misiniz djzjd Yorumla DreamGhosters +1 yıl Tecrübeyle sabit Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Peki xjxjd Yorumla DreamGhosters +1 yıl Tamam xdjagdbeısnshshsk Yorumla Fer-Jan +1 yıl Vallahi dogru söylüyorBen de yasadim bunu- Allah yazdiysa bozsun deidrtesek kadar bir sey;Kadinin pasaklisi, hic cekilmiyor!!! ;-/ Yorumla DreamGhosters +1 yıl 😎👍🏻 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl 🤷🏻♀️ Yorumla
rariw0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Ben kişisel temizliğe önem veren biriyim ama odam hep daginiktır evi dağınık tutsa takılmam ama örneğin tuvaletten çıkıp elini yıkamazsa falan kafayı yerim 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Olamam. Kavga ederim. İş yerinde bile oda arkadaşı seçerken temiz olanı seçiyorum. 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Maalesef olamam çünkü ben titiz birisiyim rahat edemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Pasaklı derken kıyafeti falan dağınıksa hallolurda bakıma veya ortak alanların temizliğine önem vermiyosa eziyet olur. Tecrübe konuşuyor 0 4 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Her konuda. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben dağınıklığı anlayışla karşılarım duruma göre işte ama diğer türlüsü rahatsız eder soğutur. Yorumla xKimMiyimx +1 yıl İşte ortak alanlarda çok da anlayış gösteremiyor insan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maalesef. mesela tuvaletin pis bırakılması duşun dağınık bırakılması mutfak aynı şekilde Yorumla
Fer-Jan Takip Et Xper 2 Yaş: 61 +1 yıl Olur...- ama zor olur.;-/ 1 2 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Kavgali cekismeli Yorumla Fer-Jan +1 yıl Aynen...Tatsi tuzsiz bir sey olur sonunda...Olmasa daha iyi galibe :)))) Yorumla
Kayahanben Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Mezar komşusu bile olmam 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl 😂👍🏻 Yorumla
eyita335 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl 1 sene oyle biriyle ev arkadasi oldum. bidaha asla 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Allah dusmanimin badina vermesin Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı. Hayır yapamam kavga cikar hergun 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Olamam parçalarım ben öyle arkadaşı 😂 0 0 Yorumla
Memento_Mori Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 47% +1 yıl Zaten öyle ev arkadaşlarım var şu an 😄 0 0 Yorumla
mimarsalt Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Ev arkadaşı istemem yalnızlık güzeldir her zaman 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. olmam 0 0 Yorumla
cileklilovem Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl kovarım iyrenç 0 3 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Zor bi durum Yorumla cileklilovem +1 yıl ben cok titizim onu öldürürüm herhalde Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Sakin ol 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır olmazdım. temizliğe bakıma önem vermeyen biri ile zaten yaşanmaz.. kendisine ve bulunduğu çevreye temiz iyi bakmalı..
Olmam heleki kadınsa hiç, çünkü kadınların pasaklı olanları, erkeklerin pasaklı olanlarından çok daha pasaklı oluyorlar
Emin misiniz djzjd
Tecrübeyle sabit
Peki xjxjd
Tamam xdjagdbeısnshshsk
Vallahi dogru söylüyor
Ben de yasadim bunu
- Allah yazdiysa bozsun deidrtesek kadar bir sey;
Kadinin pasaklisi, hic cekilmiyor!!!
;-/
😎👍🏻
🤷🏻♀️
Ben kişisel temizliğe önem veren biriyim ama odam hep daginiktır evi dağınık tutsa takılmam ama örneğin tuvaletten çıkıp elini yıkamazsa falan kafayı yerim
Olamam. Kavga ederim. İş yerinde bile oda arkadaşı seçerken temiz olanı seçiyorum.
Maalesef olamam çünkü ben titiz birisiyim rahat edemem
Pasaklı derken kıyafeti falan dağınıksa hallolurda bakıma veya ortak alanların temizliğine önem vermiyosa eziyet olur. Tecrübe konuşuyor
Her konuda.
Ben dağınıklığı anlayışla karşılarım duruma göre işte ama diğer türlüsü rahatsız eder soğutur.
İşte ortak alanlarda çok da anlayış gösteremiyor insan
maalesef. mesela tuvaletin pis bırakılması duşun dağınık bırakılması mutfak aynı şekilde
Valla olmam zor olurdu olmazdım.
Olur...
- ama zor olur.
;-/
Kavgali cekismeli
Aynen...
Tatsi tuzsiz bir sey olur sonunda...
Olmasa daha iyi galibe :))))
Mezar komşusu bile olmam
😂👍🏻
1 sene oyle biriyle ev arkadasi oldum. bidaha asla
Allah dusmanimin badina vermesin