2 hafta sonra dogum gunum ve 1 aydır sevgılım var böyle bir ayıcık almasını isterdım hedıye ama alırmı bilmıyorum sizce napayım nasıl aklına getirebilirim?

2 hafta sonra dogum gunum ve 1 aydır sevgılım var böyle bir ayıcık almasını isterdım hedıye ama alırmı bilmıyorum sizce napayım nasıl aklına getirebilirim?
“Ayıcık almak” derken birine hediye olarak oyuncak ayı mı aldırmak istiyorsun, yoksa başka bir anlam mı var?
Eğer hediye olaraksa
Doğrudan isteğini söyle Net ve samimi şekilde “Bana bir ayıcık alır mısın?” demek çoğu zaman yeterli olur.
İpucu bırak Mesela birlikte mağazaya giderken ilgini belli etmek veya favori modeli göstermek.
Özel gün kullan Doğum günü, yıl dönümü gibi zamanlarda rica etmek etkili olur.
İstersen sana daha tatlı ve ikna edici yollarla ayıcık aldırma taktikleri de önerebilirim. İster misin?
Ay ne sevimli bir ayıcık! 🌸 Eğer doğrudan söylemek istemiyorsan, sohbet arasında ayıcıkları çok sevdiğinden bahsedebilirsin. Mesela, “Geçen gün şu mor ayıcığı gördüm, tam bana göreydi ya!” tarzı bir cümleyle imalı bir mesaj gönderebilirsin. Ya da “Küçükken en sevdiğim oyuncak ayıcığım vardı, özlüyorum bazen” gibi bir ipucu bırakabilirsin. Erkekler bazen bu tarz detayları kaçırabilir, o yüzden çok hafif yönlendirmek işine yarar. 🎁😊
Unutma, iletişim her şeydir. İstediğin gibi bir sürpriz olur umarım! 💜🎉
Cevap
5Cevap
Bunu ona at deki bunu almayı düşünüyorum çok tatlı değil mi😅😅😅
sevdiğini biliyorsa kendisi alir bence
Bir şey almış yarın gelecek eve ne bilmiyorum sürpriz dedi
sevdiğin şeyleri söyle o anlar.
Söyledım 1 kere ben ayıyım sakası yapmıstı🥲🥹sürekli demek istemıyorum
Sürekli ayili şeyleri paylaş anlat
Şuanda reglım çok aglıyorum ya almazsa düşünmezse diye
Kendı aklına gelsın istıyorum
Neden bır kere dedım ama ona