Çocukken fotoğraflarda niye belirgin gülümsememişim diye dertleniyordum. Bir daha çekinirsem belirgin gülümseyeceğim demiştim kendime. Sonra ailecek fotoğrafçıda fotoğraf çektirmeye gittik. O gün bir gülümsemişim..😅
Sayilmayiz parmak ile, Tukenmeyiz kirmak ile. Tagramizdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalimiz. Erenler yolun güderiz, Çekilip Hakka gideriz, Gaza-yl Ekber ederiz, Imam Ali'dir ulumuz. Erenlerin çoktur yolu, Cümlesine dedik beli. Goren bizi sanir deli, Usludan yegdir delimiz. Vatan ugruna can alıp can veren kahramanlar için
Bu kişinin kim olduğunu bilmiyorum ama işin özüne odaklanalım: Şans verip vermeme meselesi tamamen hissettiğin çekim ya da aranızdaki iletişime bağlı. Boy, fizik, burç gibi şeyler işin detayı. Karakteri, tavırları daha önemli 🐾✨
0
2 Yorumla
Soran
9 ay
Genel olarak inatcı sevdiginde tam seven hedefe kilitlenen kırmızı şarap şiir seven ye ek yapmayı seven biri
hayır çünkü ben şu anlik öyle ilişki fkn dusunmuyorum bi de çok ters bakmis.. sanki şiddete meyilli gibi ama bi tanımak lazım elbette
0
1 Yorumla
Soran
9 ay
Bakışlarım ağırdır çünkü yük taşırım Yargılar senin sessiz hükümlerin yalnız Sinir değil bu bende derin bir yangın Söylemeden önce düşün susturur sözleri
Şiddete eğilim değil belki haykırış Kırgınlığın, sustuğum biriken tufanı Anlamadığın bir dünya saklı gözlerimde Kırarım zincirleri sessizce ağır ağır
Sen başta bu benim demedin bende yorumumu yaptım bu pozda kavgacı duruyorsan senin sorunun. Sokakta bu bakışla biriyle karşı karşıya gelsem kenardan kaçarım. Gülümseyen haline yorum işte bir daha
Bak uzun uzun senle muhabet ederim ama üşeniyorum dödmxm kısa ve net ben siteye girerken teker teker ugraşıcak birş degilim hızlıca kaydoldum atlamısım yaşı
Bazı insanlar gülmeyi bilmez ben de onlara sabretmeyi. Bana sinirli diyorsun… Oysa ben sadece gerçeği fazla hızlı görüyorum. Sen hâlâ cümlelerini toplarken ben, kelimelerinin sonunu çoktan duydum. Bu yüzden sesim sana yüksekk bakışlarım sana sert geliyor Ama bil ki ben bağırmıyorum sadece sessizliğimi senin gürültüne karşı savunuyorum.
En İyi Cevaplar