Yalandan kendimi yerlere vurmuşam 🤣🤣🤣 ama cidden çok zayıfladım bu arada psikolojim bozuldu jsisksjsoekdkd

Yazık ya. Adam çok yapıcı ve kibar bir insan. Yani sizinle gerçekten ilgilenmiş. Bence bu adamdan olur. Nikahta olur, düğünde. Hadi hayırlı olsun. 😅
Bu arada umarım bu adam hiç değişmez veya değişmek zorunda kalmaz.
Hakkınızda hayırlısı olsun. 🙃
Ben çocuğa üzüldüm açıkçası. Umarım bu yapıcı ve ilgili haline pişman etmezler. Çocuğun yerinde olsam bu şımarık tavırlarının ardından sessizce geri çekilirdim.
Simariklik ne alaka be şaka yaptım
Cevap
8Cevap
-de -da ayırıyor. İmla kurallarına dikkat ediyor. Rafine bi çocuk, belli. Kaöırma, ilk gün ver hatta kapat oğlanı
Cus terbiyesiz
Terbiyesiz ahlaksız
Olur mu olmaz mı bilmiyorum fakat ortada bir çaba var. İnternetten tanıştıysan biraz daha zaman ver ilişkiye. Dikkatli ol.
Zaman var canım sıkıntı yok
Aha Urfa aksanıyla yazan biri daha. Sen seni niye yere vurmuşsan. Az kendiye gel. Ma key sen delidir. Sen nirdedir. Sen nirdesin
Wuhahaha iyiydi
Nasıl bi kafan var merak ettim tamamen tanımadığın birine kendini ezik gibi göstermişsin
Şaka yaptığımi söyledim zaten 🤣🤣🤣
Hmmm düşünceli sana önem veriyor nadir bulunur böyle insanlar
tam da bu boktada birsey sorcam, sen onu baskalarini eklerken instagramina falan gorsen ne tepki veririsin
Ne alaka
benim basima birkac gun once bu geldi.. Ben bitirdim. Ona da baskalarini ekliyorsan bana deger vermiyorsun o yuzden bulusmaktan vazgectim dedim. Bana hastamisin sen, sevgilim degilsin birsey degilsin, bu kiskanclik nedir dedi... Sana soruyorumki , ben de mi hata anlamak icin
Kanka ilk etapta fazla darlamissin diye yorumladım.
Aynı olayı başkasıyla yaşadım. Ve bir daha konuşmadık
yani yaptigim anormal mi bu asamada? yabi senin gorustugun kisi birilerini eklese surekli, ve whatsappta surkli mesgul olsa , eski sevgilisinin gondrrisine kalp koysa, hala gorusurmusun? ben bunlari gordum ve bulusmadan vazgectim. bu dwrlamak mi sence
Haklısın o zaman hadi ordan et. İyi yapmışsın öyleyse hayır gelmez.
cocuk mal galiba aklınca sporcu öğüünyle kilo verdirmeye çalıscak :D
Almak amacımız 🤣
Makarna ekmek yer yine alırım rahat ol
Çok tatlısınız umarım böyle gider💓
Şu an iyi görünüyor. Zamanla daha da netleşir.
Bncede sıkıntı yok
boş ver Yulafı cici bebe ye
Öyle yapacam zaten 🤣🤣🤣
Yulafla kilo verilmiyor mu yaw
Bnde öyle biliyom 🤣🤣🤣
Niye öyle dedin dışardan yemek çokta sağlıklı değil
olur bu ozel koc gibi
Sağol bebişim
Olur tatlı birine benziyo 🥲
Olur abi bu adamla cidden olur
Yulafla kilo veren ben
erkeğin iyisi sanaldan belli olmaz.