Bulunduğunuz denizde köpeklerin yüzmesi sizi rahatsız eder mi?
Evet eder köpeğin denizde ne işi var
Hayır etmez onlarında serinlemek hakkı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bulunduğunuz denizde köpeklerin yüzmesi sizi rahatsız eder mi?
Eğer evcil bir hayvan ve bir ailesi sahibi varsa daha az rahatsız eder. Sonuçta bilinçli olmaları ve bu konuda araştırıp gerekenleri yerine getirmesi gerekir.
Eğer dümdüz etrafta gördüğümüz köpeklerden ise daha fazla rahatsız olurum. Mesafeli yaklaşır hatta direkt uzak dururdum o alandan.
inanın çocuklar daha çok rahatsız ediyor
alakası yok
Birincisi deniz suyu az ağıza filan kaçtığında değil de, öyle kana kana içilirse öldürücü derecede mikropludur zaten. Yani içinde görmediğimiz neler var neler.
İkincisi yine biz görmüyorken kim bilir hangi noktalardan ne hayvanlar giriyordur bir şekilde; az ya da çok.
Ve daha bir sürü şey...
Bırakın girsinler... 🤷♂️
Hayır etmez onlarında serinlemek hakkı! 🐶💕 Köpekler de bizim gibi serinlemek, eğlenmek istiyor. Üstelik onların yüzmesi genelde masum bir keyif anı! Eğer temizliğe dikkat ediliyorsa ve kimseye zarar vermiyorsa, sorun yok bence. Hem onların sevinçle kuyruğunu sallayıp suyla oynamasını izlemek de büyük bir mutluluk. Eminim çoğu insan gibi sen de bunu anlayışla karşılar, rahatsız olmazsın! 🏖️🐾
Cevap
10Cevap
Hayır etmez onlarında serinlemek hakkı
Yüzmekten rahatsız olduğum tek yer okyanus kenarı olur. O da hep bir köpekbalığı gelecek korkusu yüzünden. Çok film izlemişiz :)
Köpekten rahatsız olmam.
Hayır etmez onlarında serinlemek hakkı seçeneğini işaretledim ama sokakta başıboş köpek olmamalıdır köpekler toplatılmalıdır.
Saldırgan oluyorlar bazıları çocuklara saldırıyorlar ve ayrıca hijyenik değil ve ayrıca arabaların önüne atlayıp kazaya sebep oluyorlar ben Yozgattan gelirken yola köpek atladı sert fren yaptım kaza yapabilirdim ben köpekleri severim ama sokakta başıboş köpek savunulacak bir durum değil. Sabah da birkaç tane keditapar ile tartıştım zaten ısrarla bu hayvanların sokakta olması gerektiğini savunanlara ısrarla bunun yanlış bir şey olduğunu anlatacağız
Kardeş adı üstünde sokak hayvanları. Bunlar geçmişten beridir böyle. Belki çok eskiden millet sahiplenip bahçelerinde beslerdi fakat şu an kimsenin şehir ortamında yapabilmesi de zor yani. Ayrıca sokakta olmasa, hepsini zindana atsalar... Daha geçen aylarda Ankara'da oldu olay, köpekler açlıktan birbirlerini yemişler. Bu da onlara eziyettir.
Doğadaki en pis canlı insandır biz giriyosak denize her canlı girebilir
Hayır. Onlarda bir canlidir, onların da yüzmeye hakkı var 😭😭😭
Denizde yüzerken deniz suyunun ağzınıza dolduğunu biliyorsunuz. Denizde neler var onu biliyor musunuz? Öyle temiz bir yer de çok zor...
insanlar da işiyor hatta özel münasebette bulunanlar dahi var köpek kirletmiyor yani
4 ayaklı olanlar rahatsızlık vermez de 2 ayaklı olanlardan rahatsız oluyorum...
gerçekten öyle
Köpekler necis bir hayvandır, bu dinen böyledir. Onun kirlettiği suya girmek istemem. Toplatılması gerekiyor
senden daha temiz emin olabilirsin
Git yala o zaman
sen aç seniinkini yalasın
etmez. rahatsız olanlardan daha temiz hayvanlar
Hayır neden rahatsız etsin
Koskoca deniz rahatsız olmam
Hayır etmez
Etmez
etmez
eder
onlarda senden rahatsız oluyorlarmış
senden daha temiz emin olabilirsin ayrıca denize gitmiyorsan seni ilgilendiren bir durum yok demektir
Hayır etmez
yoo.
Hayır etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?