Tatil & Seyahat Hiç denize köpeğinizle girdiniz mi? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ya gerçekten denizi çok seviyorum Ve deniz herkesi her şeyi kabul ediyor Hayvanlar bile denize giriyor İnsanlar kadın erkek fark etmeden Bu kadar mikrop nasıl temizleniyor bilmiyorum Hiç denize köpeğinizle girdiniz mi? Cevapla Deniz Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Daha 1 yaşında.. Denizle tanıştırmak kısmet olmadı..😌 1 1 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Umarm olur Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kopeğim yok 😀 1 4 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Ağlama Yorumla s LastGuest 1 yıl Bırak ağlayacam shshdhs Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Omuz ister msn Yorumla s LastGuest 1 yıl Gel 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. köpeğim olmadı maalesef 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl hayır girmedim ama köpekler insanlardan daha iyi yüzücüler 1 1 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Bence de Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Az önceki sorudaki kedinle girmeyi deneme bence :) 1 1 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Haha tamam Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 594 cevap paylaştı. Girdim evet ama deniz değil havuz 1 1 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Oda iymis Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Girdim evet giriyorum da bazı yerler de çok laf yapıyolar 0 3 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Neden ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bizim girdiğimiz denize köpeği sokuyorsun gibi laflar oluyo mikrop varmış Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Bişey olmaz ya Yorumla
cookiieee Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 92% 1 yıl Köpeğim oldu da denize girmek nasip olmadı 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. girmedim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 800 cevap paylaştı. Hiç olmadı 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 607 cevap paylaştı. Köpeğim yok. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar