Burada sorun ben miyim?

Ailemle kedilerim yüzünden hep kavga ediyoruz. Hayatımı kedilerime göre yaşadığımı söyleyerek bana laf ediyorlar. Sorun bu değil sorun normal şartlarda da fikir ve görüşlerime saygı duymamaları. Örneğin bugün kedilerle ilgili tartışma oldu ve bana sen evlenince bu kafa ile çok sorun yaşarsın, bu kafa normal bir kafa değil, senin gibiler evliliği devam ettiremiyor diyerek laf söyledi. Bende 3 günlük insanlar için üzülüp hasta olacağıma başkaları üzülsün deyince bu sefer konuyu kendilerine sonra da nişanlımın ailesine çevirdiler. Benim için ailem ve partnerim dışında kimsenin önemi yok. Daha basit bir örnek ben kına istemiyorum dediğimde bana sürekli ters ters bakıp hayır olacak diyorlar. Herşeyime laf bulup hiçbir şeyimi beğenmiyorlar ve laf söylüyorlar. Kardeşim erkek arkadaşı ile tartıştığında çocuğu arayıp benim kızım bu değiştirme kabul edeceksen böyle et diyor ama bana gelince bu hoşgörü ve saygı yok. Resmen evin içinde bir hiç gibiyim. Kedimin 1 i kör göz ameliyatı yaptırmak için başka şehire gideceğim kardeşim ona bile laf söylüyor. Hiçbir değerim yokmuş gibi hissediyorum. Artık yatağa girerken yarına uyanmamak için dua ediyorum. burada sorun ben miyim?
Burada sorun ben miyim?