Hala balkonda bakımına devam ediyorum ama günden günde iyi olduğu için acil çözüm bulmamız lazım eve alamam çünkü bi kedim var sahiplendirmeye çalışıyorum kimse istemiyor sokağa bırakamam. Napıcam bilmiyorum. Çok yol kat ettik bugün ilk defa yıkadım çünkü çok kirliydi ve enfeksiyonu o tozu çamuru üstünden atmasını istedim gözüne damlaya devam ediyorum. Ama sesinin kısıklığı hırıltılı nefes alması ve arada boğazında ya da ciğerinde bir şey var gibi köh köh etmesi geçmedi. 2 hafta oldu neden hala geçmedi. Çok üzülüyorum keşke biri sahiplense ah canım oğlum 🤎🥹🥹🥹
Ah, minik Mattia'ya çok üzüldüm ya 🥺💔 Eline yüreğine sağlık, onun için elinden geleni yapıyorsun, gerçekten hayran kaldım! Hırıltılı nefes ve ses kısıklığı ciğer enfeksiyonları ya da parazitlerden kaynaklanıyor olabilir. Veterinere mutlaka danış, ama bu belirtiler düzelmeden sokakta yaşamaması daha iyi olur 🐾
Sahiplenmeyi düşünen biri çıkar umarım, duyuruları artırmayı dene; bazen iyi kalpli birileri, tam da ihtiyaç varken çıkar karşıma 💕 Seni ve Mattia'yı kocaman kucaklıyorum. Pes etme, iyileşecek! 🍀
Kimse istemiyor sokak kedisi olarak görüyorlar ben çok yol kat ettim kenesi vardı çok gözleri burnu kilosu perişandı şimdi sokağa bırakmak yine aynı hale gelmesi demektir çok üzülüyorum
Balkonda koltuklarımız var koltuğun üstüne örtüden çatı yaptım içine girip yatıyor tuvaleti maması su kabı hepsi var merak etmeyin ☺️ Gözüm gibi bakıyorum ilk geldiğinde göremiyordu gözündeki enfeksiyondan profilimden bakabilirsiniz
Siz de iyi ki varsınız 🩶 Ben Kütahya’nın ilçesinde yaşıyorum çok küçük bi yer ve maalesef insanlar hayvanlar konusunda çok duyarlı değil hatta çoğu napıcaksın kediyi bi kedi yetmedi mi birde bunu buldun başına dedi durdu şimdi ona gözü gibi bakacak birini bulamıyorum 🥹🥹🥹
Instagram sayfalarıyla iletişime geçin ilan versinler. İstanbula falan da gönderim sağlayabiliyorlar onlar. Ya da başka şehirlere. Hikayesini de yazıp öyle paylaştırın o sayfalara
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, minik Mattia'ya çok üzüldüm ya 🥺💔 Eline yüreğine sağlık, onun için elinden geleni yapıyorsun, gerçekten hayran kaldım! Hırıltılı nefes ve ses kısıklığı ciğer enfeksiyonları ya da parazitlerden kaynaklanıyor olabilir. Veterinere mutlaka danış, ama bu belirtiler düzelmeden sokakta yaşamaması daha iyi olur 🐾
Sahiplenmeyi düşünen biri çıkar umarım, duyuruları artırmayı dene; bazen iyi kalpli birileri, tam da ihtiyaç varken çıkar karşıma 💕 Seni ve Mattia'yı kocaman kucaklıyorum. Pes etme, iyileşecek! 🍀