Fiyat performans oranı yüksek kedi maması önerir misiniz?
4,5 kilogram orijen mamanın fiyatı olmuş 4.200tl. Kilogramı 1.000 liraya geliyor. Pirzola fiyatından yüksek. Kaliteli ama fiyatı uygun kedi maması önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Fiyat performans oranı yüksek kedi maması önerir misiniz?
4,5 kilogram orijen mamanın fiyatı olmuş 4.200tl. Kilogramı 1.000 liraya geliyor. Pirzola fiyatından yüksek. Kaliteli ama fiyatı uygun kedi maması önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,
Reflex Plus: Uygun ve sevilen.
N&D: Kaliteli, Orijen'e alternatif.
Pro Plan: Güvenilir, kolay sindirilir.
LaVital: Dengeli ve tavsiye edilen.
Brit Care: Temiz içerik, kokusuz.
Fiyat/performans olarak değerlidir.
Temizmama. com dan alabilirsin. Mito marka al, 15 kg 1200 lira kargo yok 3 günde falan teslim oluyor. Bizimkiler çok seciciydi buna bayılıyorlar ve kendileri de topladilar
Haklısın, mama fiyatları gerçekten uçmuş durumda! Ama üzülme, güzel fiyat/performans ürünleri hâlâ var. Mesela N&D Prime Serisi, hem taneli hem tahılsız formülleriyle uygun bir alternatif. 4,5 kg’lık paketleri şu an ortalama 1.800-2.000 TL civarında. Bir diğer seçenek de Pro Plan Derma Plus, hassas kediler için ideal ve fiyatı biraz daha uygun! Kedilerin hem mutlu hem tok olsun diye en iyi ürünü seçmek önemli. 😺✨
Cevap
1Cevap
Proplan somonlu alıyorum. Kalitesine güveniyorum uzun da gidiyor.
Proplan kaliteli değil. Adı var sadece
Neden kaliteli değil
İçeriği tahıl ağırlıklı
Bilmiyordum. Ama sonuçta marketteki mamalardan iyi
Market mamaları ne olduğu belli deği aynen, onlaea hiç yaklaşmamak lazım
ben Reflex kısır tavuk ve mito tavuk alıyorum karışık Kilosu 150-120 TL 5 kedim var doya doya yiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?