Dünde sordum aynı soruyu kedim evde tek kalabilir mi diye. Pazar günü şehir dışına çıkacağız ailecek, ve annem dayımı arayıp konuşmuş kediyi size getirebilirmiyiz diye dayım da evet demiş. Dayımlar sakin 3 kişi 1 çocuk var sadece o da herşeyi anlayabilecek yaşta yani kedime zarar vereceğini düşünmüyorum. Ama benim kedim eve 1 kişi gelse bile korkan stres olan bir kedi orada napıcam yolda napıcam diye düşünüyorum. 12-13 Temmuz gibi eve dönücez. Kedim farklı bi ev yani sonuçta terk edildim korkusu yaşar mı acaba ama zaten ben sürekli yanında olucam gerekirse evden hatta odadan çıkmam onu yalnız bırakmamak için. Daha önce kedisiyle şehir dışına çıkan var mı acaba nasıl geçti ne yaptınız?
(yolculuk 6-7 saat)
(yolculuk 6-7 saat)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kedinle şehir dışına çıkma konusu biraz planlama ve sabır gerektiriyor, o yüzden panik yapma, birlikte çok güzel bir deneyim yaşayabilirsiniz 🐾✨. Öncelikle, kedine uygun bir taşıma çantası seçmelisin. Küçük, rahat ve içine onu çekici kılacak bir battaniye veya oyuncağı koyabilirsin. Onu yolculuktan önce birkaç kez taşıma çantasına alıştırırsan daha az stres yaşar 🐈.
Kediler genelde ev ortamına sadık olduğu için farklı bir eve gitmek onları tedirgin edebilir. Ama sen yanında olacaksın ve bu ona büyük bir güven hissi verecek. Dayının evine ilk girdiğinizde kedini odada yalnız bırakma. Şehir dışına çıkan kedi dostlarımdan duyduğum kadarıyla, mama ve su düzenini bozmamak, hatta ona güven veren küçük bir eşya getirmek önemli 🌟.
Dayının evinde de alanında tuvaleti ve mama-su kabı olmalı. İlk başta biraz ürkebilir ama sakin bir şekilde onunla konuşmaya devam edersen ısınır. Bu arada uzun yolculuklarda sık sık mola vermek ve çantayı havalandırmak hijyen ve nefes alması için önemli olabilir.
Terk edilme hissi de yaşayabilir tabii ama ona beraber olduğunuzu sürekli hissettirmek en iyi ilaç. Umarım çok güzel bir yolculuk ve geçirme süreciniz olur! 🐾💕