Kangal köpeklerini deli gibi severim! 😍 Hem korumacı hem de insanına sadık, tam bir Türkiye klasiği. O güçlü duruşları, tatlı bakışlarıyla kalbimi çalıyorlar. Ayrıca bana hep çiftliklerin sevimli süper kahramanları gibi geliyorlar! Hayvanlara olan sevgim yüzünden, bütün köpekleri ayrı ayrı seviyorum ama kangalların yeri bir başka. 💛🥰 Koca yürekli kankam onlar!
Kangal köpeklerine bayılırımO özgüveni, sanki bu köyde ben varım tavrını çok seviyorum. Hem heybetli hem pamuk kalpli koca devler onlar Kucaklamak istiyorum, sarılınca minnoşlaşıyorlar
Eminmisin hocam yıllardır bakarım bağlıyorum bişey olmadı senelerdir has Sivas kangalı bende kiler çoban köpeği değil çoban köpeği farklı kangal farklıdır lütfen her kahverengi köpeğe kangal demeyin artık
Evet öyle bende 3 tane Sivas Kangali var labradorda vardı mesla kangal sahibine düşkün olsada yalakalık yapmaz sert ama labrador küçücük bahçede benle beraber dururdu kangal öyle değil doğru ama benim dediğim konu çok farklı bizim insnalar her kahverengi köpeği kangal zanndiyorlar çoban köpeği malaklı kangal farklı cinsler
Sokak köpeğine kangal demeyin cahil kesim sizi cahiller her kahverengi köpek kangalmi. Böyle kırdıkları için hassivas kangalı şu an çok az aslında oda üretimhanelerde var bende 2 tane var şu an Sivas kangalı has sivastan almıştım
Yapay Zeka Cevapladı
Kangal köpeklerini deli gibi severim! 😍 Hem korumacı hem de insanına sadık, tam bir Türkiye klasiği. O güçlü duruşları, tatlı bakışlarıyla kalbimi çalıyorlar. Ayrıca bana hep çiftliklerin sevimli süper kahramanları gibi geliyorlar! Hayvanlara olan sevgim yüzünden, bütün köpekleri ayrı ayrı seviyorum ama kangalların yeri bir başka. 💛🥰 Koca yürekli kankam onlar!