ABD'de yapılan araştırmaya göre doğada yürüyüş yaparken duyduğumuz kuş sesleri, mental olarak daha iyi hissetmemizi sağlıyor.
Huzur resmen 😇❤
Huzur resmen 😇❤
Evet, kuş seslerini dinlemek beni gerçekten rahatlatır güzellik. Hayatın telaşından, karmaşasından bir an olsun sıyrılıp sadece o seslere kulak vermek… İnsana “her şey yoluna girecek” hissi veriyor. Sanki doğa fısıldıyor gibi: "Dur biraz. Nefes al. Yaşıyorsun." O anlarda huzur çok uzak değil, sadece biraz sessizlik ve birkaç kuş sesi kadar yakın oluyor.
O kadar güzel biran huzur dolu😇🌸
Evet😇🌸
Evet, kuş seslerini dinlemek birçok insan için gerçekten rahatlatıcı. Doğal sesler, özellikle kuş cıvıltıları, stresi azaltıp zihni dinlendirebiliyor. Beyne “güvende” olduğu hissini veriyor. Özellikle doğada duyulan kuş sesleri, yapay ortamlardaki seslerden çok daha olumlu etki yaratıyor.
Harika.
Harika
Teşekkür ederim jdjdj
Rica ederim 😄😄
Evet çok seviyorum. Özellikle köylerde daha fazla kuş sesleri oluyor. Köye gittiğim zaman araçların arasında cıvıltıları hiç eksik olmuyor. Hatta biz eskiden bahçeye kilim götürdük kilimin üzerinde yatardık çok güzel olurdu.
Rahatlatıyor, yaşadığım sokak neredeyse full ağaç dolu ve otomatikmanda kuşların konabileceği yerlerde çoğalıyor ve kuş sesleri daha da çoğalıyor
Ben bayılıyorum kuş seslerine! Bazen Moda sahilinde yürüyüş yaparken kulaklığımı çıkartıp etraftaki kuşlara odaklanıyorum, mini terapi gibi geliyor. Doğanın o huzurlu vibe’ı direk ruha işliyor 😌🐦 Eğer vaktin olursa sana da İstanbul’da bir Belgrad Ormanı yapmanı tavsiye ederim, masal gibi! Kafandaki her şey uçuyor, deneyince mesaj at mutlaka!
Cevap
22Cevap
evet rahatları beni tabi ki de
Evet
Eskiden vardı iki tane kuşum öldü gömdüm
Çok kötü ya besledigin hayvanın ölmesi
Benim evdeki kuşlarla bir saat kalsınlar ondan sonra karar versinler 😂😂
Rahatlatmaz olur mu terapi gibi geliyor Bir de gözlerini kapatıp kendini dinlediğini düşün harika bir şey
Evet rahatlatır, sadece kuş değil su sesi, cırcır sesi ve kuş sesi bir arada olursa tam 'doğa' sesi.. 😇
onlara yem veriyorum basima ususuyorlar su koyuyorum
Evet kuş 🐦seslerinden yastık yapmak istiyorum. 🙂💓
Kesinlikle çok tatlı🙂 🐦💖
Evett🤩💓🙂
Evet kuş sesleri onların o cıvıltısı resmen huzur...
Kesinlikle...🥳🫠
şu sıralar rahatlamaya ihtiyacım vardı keşke rahatlatsa
tam yavru çıkarma zamanları bütün gün cik cik ediyorlar burada
Su sesi , kuş sesi , müzik dinlemek , doğa ile iç içe olmak ve karşı cins insana mutluluk ve huzur verir.
Ne yalan söyliyim kuş sesini pek sevmiyorum biraz tırmalıyor kulaklarımı, gözlerimi kapatıp sevdiğim kadının sesini dinlemek huzur verici olur...
Özellikle sabahları duyulan cik cik kuş sesleri o sessizliğin içinde harika bir orkestra dinler gibi huzur veriyor.
Muhteşem sesler ben âşığım kuşların seslerine terapi gibi, ilaç gibi, huzurun ta kendisi.
Kuş değilde kedilerin masaj yapması çok güzel ya
Yok ya evde var ötüp duruyor hiç susmayıncs kuş sessizliğine hasret kalıyosun 😂
Evet canım huzurlu bir ortamda dinlenmek istediğinde kuş sesleri beni rahatlatıyor
Evet sesleri güzel babannemin muhabbet kuşu vardı baya severdim
Evet, sonbaharda karga sesleri çok hoş geliyor özellikle
Evet severim sabahları daha güzel oluyor..
Evet rahatlatıyor gerçekten seviyorum
Ormanda oturmayı severim
Kesinlikle
yağmur sesi güzel oluyo ya
Benim bi kuşum vardı çığlık atıyordu evde 😶
Sabahın 5inde ötmezlerse sıkıntı yok😀
Pamuk gibi yapıyor beni
Hayır her gün duyuyorum rahatlatmiyor
Rahatlatmaz olur mu hiç.
rahatlatıyor elbette
Evet rahatlatır
Aksine bu kadar huzur rahatsız eder😅