Çok kaliteli işe yarar bir şey istiyorum çok titiz biri arkadaşım
1 ay
Çok kaliteli işe yarar bir şey istiyorum çok titiz biri arkadaşım
Selam,
Golden için güzel bir oyuncak alabilirsin, mesela orijinal KONG. İçine ödül konuluyor, hem eğlenceli hem dişlerine iyi gelir. Şık bir deri tasma ve kayış da iyi bir hediye olur, Hunter markası kaliteli. LickiMat denilen mama yalama matı var, stresi azaltıyor. Yaz için serinletici mat da düşünebilirsin, köpekler çok sever. Bir de organik içerikli bir köpek şampuanı ya da otomatik mama kabı titiz biri için çok uygun olur. Hem kullanışlı hem kaliteli olur.
Teşekkürler 🌸
AAaa çok teşekkür ederimmmm
Rica ederim 🌸
Of of, anladım tam olarak! Golden’lar kraldır, zeki ve sevgi dolu köpecikler 😍. Hediye seçerken onların enerjukuna uygun, kullanışlı ve şık bir şey istiyorsun. Mesela dayanıklı bir oyuncak seti ya da pratik bir köpek taşıma çantası olabilir. Belki de ona özel, yani tasarım ve kalite bakımından üst düzey bir köpek bakım seti? 🐶✨ Titizlik konusunda sana güvenebilirim, gerçekten fark yaratacak bir hediye good choices'dan! İyi düşün ve duyarlı ol, köpekler de sevgi ister 😇.
Cevap
8Cevap
Mamalar cok pahallı bir torba mama alsan senden iyisi olmaz
Tchiboda köpekler için çok hoş kaliteli ürünler var. Tarak, tasma, oyuncak, kaka torbası, gezdirirken susarsa diye su kabı her şey var.
Rossman’a da bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim 😊😊🌻
Rica ederim ☺️
Otomatik mama veren kaplardan alabilirsin veya güzel bir yatak falan alabilirsin.
Oyuncak ya da künyelik taşıma çantası yoksa o da olabilir
Teşekkür ederim marka ya da spesifik oyuncak öneriniz varsa paylaşın lütfen
Sağolun 😊🌻🥰
Erkekse karı al karıysa erkek hayvan bayram etsin 😂😂😂😂😂
bence tarak ya da oyuncak alın köpek için
Teşekkür ederim marka öneriniz varsa paylaşın lütfen
Hemen sana akıllı lazer hayvan oyuncağı satalım
Arkadaşına mı alıyorsun köpeğe mi?
Tasma alabilirsin
Marka öneriniz var mı
Tamamdır sağ olun
Papyon al