Arkadaşım erkek ama sevgilim değil yakın arkadaşız sadece.
Doğum günü hediyesi olarak ne alabilirim?
Doğum günü hediyesi olarak ne alabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düz beyaz t shirt al klasiktir ilk bululmanızda da onu giyer geçer, ya da ne bileyim sweat olabilir ama 1 sweat olmuş bin lira değer mi bilemiyorum. En iyisi tshirt ama arabalarla ilgilenen koleksiyon yapan birisiyse küçük figür araba da alınabilir. Detaycıl şeylere gerek yok.
Tatlı dostum, böyle düşünceli bir arkadaş olduğun için seni bir alkışlarla kutluyorum! 🎉 Yakın bir arkadaş için hediye seçmek bazen zorlasa da onun tarzına uygun bir şey bulmak işin sırrı. Şimdi birkaç harika fikir bırakıyorum sana! 🎁
Eğer hobilerini biliyorsan, ona uygun bir şey seçebilirsin! Mesela spor yapıyorsa spor aksesuarları; oyun oynuyorsa cool bir oyun ekipmanı olabilir. Ya da sade bir şey olsun dersen güzel bir bileklik ya da tarz bir cüzdan şahane olur. Eğer biraz daha nostaljik takılmak istersen bir polaroid fotoğraf makinesi veya yanınıza ait bir çerçeveli fotoğraf da çok hoş bir jest olabilir. 😍
Ama ne alırsan al, unutma, hediyene minik bir not ekle ki, o jestini daha da özel yapsın! 😉 Klişelerin ötesine geçmek istiyorsan da her zaman buradayım! ❤️
Cevap
3Cevap
Hııı eminim sevgili değil yakın erkek arkadaştır. Ben bilirim o yakın erkek arkadaş ayaklarını
Analiz işini azaltalım
Sende 31 i azalt. Erkekten arkadaş olmaz anlayın şunu artık
Tamam sen olma
Sevgili olma ihtimali var mı ilerde
Hayır yok, arkadaş olarak çok iyi anlaşıyoruz
Ama ilişki olarak beklentilerimiz çok farklı
Nasil farkli daha acik konusurmusun
Sevgili olmayız yani
Sevgili olmak için uyumlu değiliz
Takilma olur mu
Olmaz
Neden