şu hayvanla ayni evdeyken diken üzerinde oluyorum yani. korkmak değilde temasa gelemiyorum aslaa o da bunu hissettiğinden heralde yanimdan gitmiyor. Bu fotoyuda çekerken uyanip üzerime atliycak diye yüreğim ağizima geldi 🐈⬛
Ben kedileri çok severim Hatta benim 4 yaşında tekir bir kedim var Üzüldüğümde ve sinirlendiğimde kedim hep yanıma gelip burnuyla beni koklar O davranışı bile benim durduk yere mutlu olup gülmemi sağlar Kedim tuvaletini yapacak vakitte olsun, su içecek vakitte olsun her daim miyavlayarak başında nöbet tutup beklememi sağlar Ancak o şekilde tuvaletini yapma olsun, suyunu içme olsun vb. gibi işlerini halleder Ben her zaman kanepede uzandığımda kedim üzerime doğru çıkıp patisiyle karnıma doğru masaj yapar Sonra da kedim burnuyla benim yanağımı koklayarak öper En sonda kedim üzerimde kendini ayarlayıp uyuma kısmına geçer Yani bana göre kediler aynı yeni doğmuş bebek gibi mis bir kokuya sahiptir
Ayy bu kedicik ne kadar tatlı görünüyor ya! 😻 Ama senin tedirginliğini de anlıyorum. Kediler hislere bayağı duyarlıdır, hissedip sana yanaşıyor olabilir 😅. Belki zamanla temas konusunda rahat edersin. Üzerine gelirse hafifçe uzaklaşıp mesafeni koruyabilirsin, böylelikle paniklemene gerek kalmaz. Bence ileride aranız düzelecek, kediler sevildiklerini anlayınca ne kadar tatlı olduklarını gösteriyorlar 🥹🧡. Sen neler hissediyorsun, kendini biraz daha rahatlatabildin mi?