Güncellemeler
+1 yıl
En sevdiğim kedilerdir, İstanbul 'da yaşıyorum ve sokaktan bir tane yavru sahiplenmeyi düşünüyorum, havalar o kadar soğuk ki:(
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok severim eve kedi alacaksanız tekir alın çünkü daha oyuncudurlar daha fazla yardıma ihtiyaçları vardır cins kediyi çoğu kişi sever
Ben de tekir alacağım, cok seviyorum cooook
En iyisini yapıyorsun
sahiplen her konuda bilgi veririm. ben hep sokaktan sahiplendim öyle iyilerki insan yerine tercih edilmeliler ya
Aynen, güvenebileceğim bir dostum olsun istiyorum hem de çok soğuk havalar o kadar üzülüyorum ki
al onu her konuda bana soru sorabilirsin kedi hakkında yıllarca nesil olarak bile aynı soydan kedileri bile elimde büyüttüm elimden ne gelirse maddi durumum berbat ama bilgi dağarcığım geniştir yardımcı olabilirm
Ev yemekleri yiyebilirler mi? Tuzsuz ve salçasız olması şartı ile
yumurta bile yer :D ama durumun varsa mamalar var çokta pahalı değil 15 lira 20 lira arası bi torba falan. ondan alıp besleyebilirsin. şu an ne kadar küçük görmem lazım varsa fotosu buraya eklermisin
Daha sahiplenmedim, durumum var, sokaklara falan bakacağım, normalde kediler 2 aylıkken anne sutunu bırakıyorlar diye biliyorum 2 aylik falan bulursam iyi olurdu
biz annesi ölmüş gözü açılmamış sahiplendik minik canavarım benim öyle titiz bir kediydiki tabi anne oldu 2 tane bebeği oldu oda elimize doğdu inan evlat gibi ya evlat besleme durumları internettede var ama annesi varken alma çok arıyor anneleri üzülüyorlar dikkat et bu konuda
Sahiplenseniz ne kadar güzel olur. Tekir kediler çok zeki ve uyumlu oluyor. ☺️
Kötü her yerimi tırmık yaptılar. Çokta hareketliler.
ayyy ne sevimliler yerim bunları, kedilerden korkarım
Fotodaki tekir değil haberin olsun
Tekir kedi?
Kedilere asla zarar veremem ama korkuyorum ellemekten
15 sene baktım. Çok guzeller
Bütün kedileri severim, hatta bütün hayvanları ❤️
Güçlü bir bağ var aramızda
Ayırım yok, kedilerin hepsini severim.
Kedileri pek sevmem ama bu fazla minnoş
En güzeli tekir kedi benim için
Çok iyi 😍😍
Benim bahçem var ve kedi köpek olan her vatandaş girip karnını doyurup ısınıp dinlenebilir yani çok cocukluyuz evde ona alışabilecekseniz alın sonra alışamadım diye bırakırsanız üzülür
Havalar o kadar soğuk ki, az önce dışarı çıktım ve dışarıda gezen kedileri gördükçe içim acıdı. Normalde korkak biriyimdir o yüzden alışmam için yavru kedi sahiplenecegim, büyük olursa korkabilirim diye
Sarman severim
Şunun tatlılığına❤️
Çooooookk severim!!