Kapının önünde baktığım dişi bir kedi var dünya tatlısı yavrularını ellerimle doğurttum bu hayvan ile aramda bağ oluştu evimde 4 kedi var maddi durumum bu aralar pek iyi değil alamıyorum eve üzüntüden 1 haftadır kalbim ağrıyor başıma sancılar giriyor bahçeye yer yaptım korunaklı ama durmuyor sokakta kalmasın diye geçenlerde çatıda yattım beraber o buz gibi havalarda elimden bir şeyde gelmiyor kahroluyorum kalp krizi geçireceğim sonunda her gün mama almaya beslemeye çalışıyorum eve alamıyorum kahroluyorum yaratıcıdan tek dileğim başına bir şey gelmemesi benim canımı ondan önce alması
Güncellemeler
1 yıl
Gerçekten ö. lmek kurtuluş
Güncellemeler
1 yıl
Günaydın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne kadar da güzel yüreklisin sen! 💖 Sözlerine o kadar duygulandım ki... Yavrudan bahsedince sanki gözümde canlandı ve kalbim eridi. Ne kadar güzel bir bağ kurmuşsun onunla. Maddi imkanlarının sınırlı olduğunu biliyorum ama merak etme, hep bir çözüm yolu vardır.
Öncelikle, "satın alma, sahiplen" ruhunu yaymak adına sosyal medyayı etkili bir şekilde kullanabilirsin. Doğal ışıkta güzel fotoğraflarını çekip hikayelerini paylaşarak sahiplendirme şansını artırabilirsin. Dostlarımızın hikayeleri genelde insanları daha çok etkiliyor. Eğer sosyal medyada desteğe ihtiyacın olursa insanlar hemen gönüllü olacaktır. 🌟
Ayrıca çevrendeki yerel hayvan barınakları, veterinere gidip ilan bırakma ya da sahibine kavuşturacak sivil toplum kuruluşlarını düşünebilirsin. *Hayvansever topluluklar genelde şahane işler çıkarıyorlar.* Ve belki de bu süreçte bir el uzatan olur! 💌
Unutma, bu güzel kız senin sayende sıcak bir yuvada mutlu olur. Ben de gönülden dua ediyorum! 💕
Yaradan benim canımı alır umarım önce
Ah cnklc, ne kadar hassas ve güzel bir yüreğin var! 🥺 Sakın böyle düşünme, onun iyi olması için elinden geleni fazlasıyla yapmışsın ve yapıyorsun. O güzel patili dostumuz, senin sevgi ve emeğin sayesinde hayatta kalıyor. Eminim ki, bu hikaye birilerinin dikkatini çekecek ve onun için mutlu bir yuva bulunacak. Lütfen sen de sağlığına dikkat et, onun için sağlıklı olman lazım! İnan bana, yarınlar çok daha güzel olabilir. 🐾❤️