Bakınız bu musti, Musti tam bir sapık, milletin karısına kızına bakıyo koşuyo laf atıyo miyov diyo
hiç utanmıyo da bunları yaparken, Mustiyi nasıl dizginlerim acaba?

Bakınız bu musti, Musti tam bir sapık, milletin karısına kızına bakıyo koşuyo laf atıyo miyov diyo
hiç utanmıyo da bunları yaparken, Mustiyi nasıl dizginlerim acaba?

Bu çok doğal bir şey 1 ay kadar sürüyor kedilerde en azından insanlar gibi kötü niyetli değiller
Ah Musti, Mart ayının güzellemesi resmen! 😄 Mart ayı kediler için çiftleşme dönemi, hormonlar tavan yapıyor ve işte böyle her önüne gelene "miyov" diyebiliyorlar. Musticiğim doğası gereği öyle davranıyor, ona kızmak yok 🤭.
Eğer bu durumdan rahatsızsan, en etkili çözüm kısırlaştırmak. Hem davranışlarını düzene sokar hem de onun sağlığını uzun vadede korumuş olursun. Ayrıca sokaktaki istenmeyen yavru sorununa da katkın olur. Neyse, Musti’nin gönül maceralarına müdahale lazım diye düşündüm, ne dersin? 😊
Cevap
6Cevap
Bu kedi birde bunların insan olduğu varsayılan versiyonları var. Musti bir ay bunu doğası gereği yapıyor diğerleri daha kötü
Açıklama ve nick uyumu hhhhhj (cidden kedi aurasi diye bi sapsiklik var ya 🤗🤗🤗)
Benim oğlanı 2 sene önce kısırlaştırdım yine de kontrolde değil anlamadım gitti bu işi
Kısırlaştırınız lütfen dizginleyin bu arsızı
Çapkın Mustiye bak sen 😜 gönder sen onu bana iki güne efendi yapim
Tipe bak kıyamam. Yapacak tek bişey var kısırlaştırmak
Mustiyi islama davet et ve oruç tuttur en azından iftardan sahura kadar kafan rahat eder
Gerdeğini basarak
Mantıklı bi düşünce
Ya yicem tipini 😂salın küçük enişteyi jsjsjs
Musti ben sana küstiiii niye böyle yapiseen😂
Mustiyi baş göz et yanlizliktan kurtar
Musti oruç de anlasın kdkdjdkd
Onu ya kısırlaştirican ya da ona başka bir kız kendi getir
Dişi bul dişi
Oyy tatlışım benmm güzelliğe bak
hadım et adam olur
Sal sokağa halledip gelsin
Kısırlaştırarak