Kedim çilek kayboldu, yardım eder misiniz?

Yaklaşık 7 aylık kedim orjinal van kedisi son iki saattir kayıp hicbiryerde yok evi resmen taşınır gibi altını üstüne getirdik bulamadik mamasini ve çıngıragini alip sokak sokak 1 saattir geziyorum yok bulamiyorum uykuda bile olsa mama paketinin sesine fırlar gelirdi tam yeni kızgınlığa giriyordu normalde kapıdan bir adim dahi dışarıya atmaz ben gel desemde gelmez ve yüksekten korkardı nasıl gitti ne ara gitti anlamadım yemekte yanimdayken çay içerken bi anda yok oldu sanki hiçte huyu değildir saklanmak veya kaçmak ne yapicam bilmiyorum evde evlat gibiydi lutfen başına gelenler bir fikri olanlar yardim edebilcekler lutfen ne olursa
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar yazan tavsiye veren herkeze cok ama çok teşekkür ederim sabaha kadar aradım nerdeyse saat 5 gibi hafif bi tıkırtı sesini takip ettim ve balkonda kilitli kombi dolabinin icinde kombinin arkasinda simsiyah bir şekilde buldum sen o kilitli dolaba nasil girdin hadi girdin kombinin arkasına nasıl geçtin Allah korusun zehirlenmemis iyi ki şükürler olsun bulduk herkeze cok teşekkür ederim