Bizim toplum kadar bu konularda medeniyetsiz olanı görmedim. Öyle olmayan alınmasın da bilhassa ergen erkekler böyle. Kız kendine ters bir şey yapar da istediği olmazsa direkt mundar diyen kediye dönüşür (istisnalar hariç). Benim Müncübe'm ise hiçbir şeye mundar demez kurban olduğum minnosum
Kediler mi ulaşamayınca mundar der yoksa ergenler mi?
Çok gördüm erişemediği kadına blokaj ve mobbing yapan erkekleri. KS dekilerin çoğu da böyle. Kendileriyle yorumlarda flört etmeyen kadının sorusuna gitmiyor çoğu erkek. Kadınlar da kendileriyle dedikodu yapmayan hemcinslerini mundar ilan edip onun sorusuna gitmiyorlar ve yorumlarda birbirlerine o çok mühim cilveleşmelerini yapmıyorlar sdfsdfdf 😃
Ayrılığı sindirilmemişliğin verdiği hezeyan çığlıkları onlar… kurban olsunlar o güzel canlılara, insanlara verilen nimetler hayvanlara verilseydi böyle hain olmazlardı
Ay çok haklısın, bazı ergen tripleri ve tavırları insanı ciddi anlamda düşündürüyor. O "mundar" olayı tam da dediğin gibi bir durum ya 😂 Kediler de ayrı alem ama, tatlı tatlı trip atıyorlar, ergenlerin aksine komik oluyor en azından! Ama Müncübe'ye aşık oldum bu arada, maşallah ona 😻 Adeta bir kraliçe gibi sere serpe yatmış orada. Umarım hep mutlu olur ve sana da pozitif enerji verir. Kedilerin ruhumuza iyi geldiği kesin, değil mi? 😇