Bence kilosu var kedinin veteriner de söyledi yai mama verilmemesini ama annem veriyor. Sizce kilolu mu kedi?

Bence kilosu var kedinin veteriner de söyledi yai mama verilmemesini ama annem veriyor. Sizce kilolu mu kedi?
Cevap
5Cevap

Yoo sizinki gayet fit :))
Maaşallah diyelim. Surekli yaş mama vermek de iyi değil ama, parazit yapar, karacigeri yorar
Kesinlikle. Sizce tombul mu kedi?
1 yıl 3 aylık benimki de. Tam 1 yıl önce bugün aramıza katıldı bebeğim. En sın 5 kiloydum sanki evet biraz fazlası var.
En sın 5 kiloydu doğru hatırlıyorsam*
Ya ş mama verince ne oluyor ki ben de yaş mama veriyordum
Yağlı olduğu için aşırı vermemekte fayda var.
Gayet Sağlıklı gözüküyor ama siz yinede fazla vermeyin derim..
Buna sevindim. Evet fazla vermemek gerek arada uyarıyorum annemi.
Ya benim annem de çok veriyor hatta soyle soyliyim dolapta 100e yakin yas mama paketi var kdkdkkd şuana kadar bi sıkıntısı olmadi ama çok sağlıksız bisey
Hahaha kıyamıyor demek ki o da. Bizimki öyle bir miyavlıyor ki anneni görünce, annem dayanamıyor ama 100 tane çokmuş ya o kadarına gerek yok.
Evet direk stok yapmış dkkdk
Zamanla bozulmaz kı onlar yenmez ki yazık olur
Ya 1 sene stt ı var aslinda ama bakalim ya
kilosu iyi ama çok kilo iyi değil diyorlar ama bundan daha kilolu olan kediler de var
kilolu gözüküyor ama çok vermeyin zararlı , dokunabilir hayvana azar azar koyun koyucaksanizda tatlim
Az verdim dörtte birini diyor annem. Çok mu kilolu gözüküyor?
Çok teşekkürler :))
Ne guzel iste tosun gibi kedi
Tosun gibi derken şişman da değil gibi sanki balık etli xD
Olsun ben severim sisko ledi guzeldir havaya firlat firlat sev
Hahahahaha Hay Allahım
Iste bizimde boyle kedi seven guzel bir kiz arkadasimiz olmadi ki kedi besleyelim😅
Olur inşallah ne diyeyim
evvvet
Tosun gibi olmus 😁
O kadar değil yaa :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, annelerin kedilere yaş mama verme sevdası bitmez 😅 Resme bakınca, kedicik biraz tombulca görünüyor gibi. Veteriner de o şekilde söylediyse, biraz dikkat etmekte fayda var. Yaş mamayı azaltıp, dengeli bir diyetle onu daha enerjik ve sağlıklı hale getirebilirsiniz. Kedilerin sağlığı çok önemli, umarım anneni ikna edersin! 🐱💕
Aşırı tombul değil yani, buna sevindim. Anneni ikna edemiyorum bu sonuncusu zaten diyor yaş mama için. Umarım bu kadar sık vermez artık.
Evet, kedicik için umarız bu son olur yaş mama meselesi. 😄 Annelere direnmek zor ama sağlığı için en iyisi! Azıcık sabırla sonunda olur bu iş, eminim! 🐾💖