1 yılAile evinde ablam korktuğu için, evlendikten sonra da hiç sabit yerimde durmadığım ve o minnoşların bir bebek kadar hassas bakılması gerektiğinden bana uymadığı için evcil bir hayvanım olmadı hiç. Tamamen çıkarım üzerinden yorum yapıyorum bu yüzden.
Ben muhtemelen uyuyamazdım kediyle çünkü 2 sene olmasına rağmen eşimle bile keyifle uyuyamam. Çok hareketli olduğum için uyurken yanımdakini rahatsız etme fikri bilinçaltımda beni sürekli dürtüklediği için kaliteli uyku uyuyamıyorum. Sadece kışın sıcak olması avantajı var benim için 😂😂21 Yorumla- 1 yıl
Neden sabit yerinde değilsin peki?
En İyi Cevaplar
1 yılBir taneyle uyumak çok keyifli cidden ama sayı artınca işin rengi değişiyor. Birden fazlalarsa cidden likit forma gelesin geliyor çünkü seni mumyalıyorlar hareket edemiyorsun. Sonra uykudan dayak yemiş gibi her yerim ağrıyarak uyanıyorum.
20 Yorumla
Kedilerin kendileri jaten müthiş bir şey 🐾🐈 Hareketleri ve şürekli oyun peşinde koşmaları çuk dadlu. Hiç bir kediyle uyuma şanşım olmadı ama biliyorum ki çok keyiflidir🐾🐾💞🐈 Bu arada eşki hesabına ne oydu ve görmeyeli naşılşın?🦄🦄
14 Yorumla
1 yıl
Kedim de var ama köpeğin yeri bir ayrı.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle, bir kediyle uyumak harika bir his! 😻 Onların pürüzsüz tüylerine dokunmak ve nazik mırıldanmalarını duymak kalpleri ısıtan, huzur dolu bir deneyim. Kediler, biz insanoğluna hem sakinlik hem de sevgi dolu bir enerji katıyorlar. Özellikle senin yaşlarındaki biri için bu, büyük bir rahatlama ve mutluluk kaynağı olabilir. 🫠 Kedilerle geçirilen her an, çok kıymetli, keyfini çıkar! 🌟💤 Ah, bu arada çok tatlı bir fotoğraf! Kedinin huzurunu hissedebiliyorum. 🐾💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevet öyle,.
10 Yorumla
1 yılEvet harika bişey ama bazen kafayı yiyo ve rahat vermiyo.. sürekli yorganın altindan ayağıma saldırıyo ve oyun istiyo gecenin bir saati..😃tabiki yatak odası hariç diğer odalar biz uyurken onun.. her sabah kalktığımda halılar toplanmış kendisi de hicbisey yapmamış gibi yayılıyo oluyo..😍
20 Yorumla
1 yılOnu da bilmiyorum abla bu hayatın prime dönemini siz yaşıyorsunuz valla
316 Yorumla- 1 yıl
Abla senden küçük ya. 😄
- 1 yıl
Yaşı doğru mu bakamm
- 1 yıl
- 1 yıl
Offff bilmeden konuşmayın tabiki lüks ailem izin vermiyor yurtta kalıyorum gidip senin dediğin gibi pat diye alıp sahiplenemem ayrıca öğrenciyim kedi bakmak da para istiyor sonuç olarak her anlamda lüks bilmeden konuşmayın yani
- 1 yıl
Yahu sanane? Sorunun sahibi rahatsız olmuyor sen ne diye dahil oluyorsun bana göre bir yat sahibi olan değil kedi sahibi olan daha zengin daha önemli daha şanslı bu seni ilgilendirmiyor ki
- 1 yıl
- 1 yıl
Özür dilerim ama bu senin dahil olabileceğin bir yorum değil burada ben soru sahibine yazdım :(
- 1 yıl
Tamam canım sen her halta karışabilirsin sen çünkü herbokogsun seninle daha fazla muhatap olmuycam biraz insanları anlamaya çalış herkes seninle aynı fikir görüşünde olmak zorunda değil her bka da atlama bir zahmet
- 1 yıl
- 1 yıl
Sey @selambebek07 snaa diyecektim
Bazı geceler benim oğlanda gelir böyle yanıma ah kediler 🫶 bambaşkalar
22 Yorumlabir ara arkadaşımın kedisine bakmıştım kendisi farklı bir şehire gitmesi gerekti ya yok boyle bişey. kedi sürekli aşağıya inip bacaklarıma dolanıp, orada öylece yatıyor şaka gibi hani donemiyorsunda ezerim diye.
ben çıkarıyorum yukarıya bir bakıyorum tekrar aşağıya inmiş jahshahs20 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 365 cevap paylaştı. 
Aşığım kedilere
32 Yorumla- 1 yıl
@cglakinin bambaşka bir kediydi sevgi dolu
Benimkini yanıma alamıyorum ben ya, deli gibi uyuyorum dönüp duruyorum sürekli, ezerim çocuğumu falan 😹
23 Yorumla- 1 yıl
İsmi ne onun 😄
- 1 yıl
Fotosu var mı onun 😄
Evet sarılarak uyumak çok güzel çenesini yanağıma yaslıyor çok tatlı her gün beraber uyuyoruz.
10 Yorumla
1 yılBen uyuyamam ya, kedi tırmalar diye cekiniyorum. Istemeden gozlerimi tirmalarsa diye cekinirim
111 Yorumla- 1 yıl
İlginç paranoya... Ki ihtimali imkansıza yakın 🤔
- 1 yıl
@rekreasyonistt tirmalamayacagini biliyorum zaten. Bircok insan kediyle uyuyor ama o fikir benim aklima yerlestigi icin cekiniyorum. Kedilerle aramda garip bir iliski var.
- 1 yıl
Mantıksız kuruntu dedim zaten 😂 Umarım düzelir ilişkiniz. Bir tane sıpam yanımda tırıl tırıl oturuyor misal şu an. Yenileyici bir şey. Herkesin deneyimlemesini umarım.
- 1 yıl
@rekreasyonistt onlari besliyorum bazen, iyi hissediyorum ama nankörlük yapip yemiyorlar bazen aldigim mamalari. yoldan donerken mamalari doktugum yeri kontrol ediyorum, degisen bir sey olmuyor genelde 😶
- 1 yıl
Nankör değiller. İyilik yapıyor olman doğruyu yaptığın manasına gelmiyor. Sanılanın aksine sahipsiz hayvanlar yemek seçer çünkü yedikleri herhangi bir şey hastalanmalarına sebep olabilir veya her yerde atık yiyecek olduğu için zaten tok olabilirler. Haliyle her verileni yemezler.
- 1 yıl
@rekreasyonistt marketlerdeki mamalar onlar icin uygun mu? Sigir etli, tavuklu falan?
- 1 yıl
Kuru mama çok ihtiyacı olan yer, yaş mamayı tehlike sezmezse çoğu yiyor. Doğru yolu izlersen yerler yani doğru mamayı doğru yere doğru zamanda koymalısın. Sahipsiz hayvanların yemek yemeye bakış açısı çok farklı, anlamamız zor.
- 1 yıl
@rekreasyonistt evin orada bir cafe var, cafenin oradan peşime takiliyor kedi. uygun cimenlik bir alanda, temiz posetin uzerine dokup veriyorum. biraz daha ozenli olmam lazim o zaman.
- 1 yıl
Açık alan sevmezler fazla riskli ve yumuşak poşete dilleri takılabiliyor, çıkabildiği yüksek temiz bir taş üstüne koyarsan daha iyi olur aklında bulunsun.
- 1 yıl
@rekreasyonistt tesekkurler, dikkat edecegim buna
- 1 yıl
Rica ederim umarım faydası olur.
1 yılEvet, kesinlikle harika varlıklar.. Kedilerin sağlıkla ilgili mucizevi yetenekleri var.. Erdal Özyağcılar'ın deneyimini dinlemenizi öneriyorum..
10 Yorumla
1 yılMükemmel bir şey sürekli ordan oraya atlamasa tabi gayri güzel olurdu
10 Yorumla
1 yılhayatım boyunca tek bir sefer her hangi bir evcil le uyumadım. sevginin de sınırları var.😂
10 Yorumla
1 yılEvet harika bir şey acaba senle uyuyan kedi de aynı şeyi düşünüyor mudur?
10 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 869 cevap paylaştı. hiç rahat değil kuyruğunu vurup duruyor çok sıcak oluyor ezilecek diye kıpırdıyamıon 🥱
10 Yorumla
1 yılOoyyyyy canım benimmmm öp benim yerime her yerini 😍
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKıllarına dikkat et arada doğal sirkeli suda yıka sirkeli ve tuzlu su mikrobu affetmez diye biliyorum ama gözüne kulağına dikkat et bi araştır olumlu ise dene yani fikir manasında söylüyorum
132 Yorumla- 1 yıl
Kediyi mi öldürteceksin temizler zaten aşıları varsa
- 1 yıl
Kedileri pis değiller
Cevap sahibi1 yıl@anladımhickimsemyok sirkeli su ile kedi mi ölüyormuş 😄 yenilen sirkeden bahsediyorum çamaşır suyu değil bu
- 1 yıl
Sadece suyla yıkamak bile zararlı veteriner önermiyor sirkeyle mahvolur kedi sen iyi misin
Cevap sahibi1 yıl@anladımhickimsemyok pardon ben yıkanıyor diye biliyordum
- 1 yıl
Yıkayan mallar var ama zararlı
Cevap sahibi1 yılİnsan canı kıymetlidir hani size bir zarar dokunmasın diye dedim bide zannetmiyorum ki kediye zararı olsun dikkat ederseniz araştır dedim ona göre olumlu ise hareket et diye yazmışım
Cevap sahibi1 yılMallar mı
- 1 yıl
Soru sahibi ben değilim ama benim de aynı cins kedim var temiz titiz aşıları da var yıkamanın anlamı yok
- 1 yıl
Veterinerler muayene sırasında ısıra ısıra seviyorlar kedileri
Cevap sahibi1 yıl@anladımhickimsemyok kedi mi ısırıyor, veteriner mi anlamadım ama ciddi paralar istiyorlar ya
Cevap sahibi1 yılArkadaş geçende 10 bin kadar veterinere ödedi ama sonunda kedi öldü 😥
- 1 yıl
Senim kedin yoktur umarım
Cevap sahibi1 yıl@anladımhickimsemyok niye böyle söyledin. Olsun istiyorum
- 1 yıl
Sirkeyle yıkarsan yazık olacak hiç olmasın daha iyi
- 1 yıl
Kedi kesen bi tipe de benziyorsun
Cevap sahibi1 yıl@anladımhickimsemyok yani yıkamaya bilirim zaten dikkat ederseniz araştırın dedim ama bilmeden hic tavsiye vermemek daha doğru olur sanırım sirke zararlı değil ben sirkeli suyu kah içiyorum kah yüzümü siliyorum kâh duş çıkışı kafama bâzen döküyorum ölmedim hiç ve vücudun pH dengesini sağlıyor sirke
Cevap sahibi1 yılBeyaz sirkeden bahsetmiyorum doğal sirkeden bahsediyorum ama sen bilirsin
Cevap sahibi1 yıl@anladımhickimsemyok yemin ederim acayip saçmaladın ya
- 1 yıl
Senle kedi bir misin ona bakarsan en faydalı süt ve yoğurt var onlar bile yaramıyor ölümüne sebep oluyor kediler kediler hassas canlılar bilmeden sahiplenme
Cevap sahibi1 yıl@anladımhickimsemyok süt nasıl yaramıyor zararlı mı süt kediye
- 1 yıl
Evettt
- 1 yıl
Git googledan bak
Cevap sahibi1 yıl@anladımhickimsemyok tamam merak etme araştırırım öyle bisey söz konusu ise inat etmem yine verdiğin bilgiler için teşekkürler. Kedileri çok severim anında öyle oksarım kafasını hemen kucağıma gelirler malûm bizm orada çok var. Kedi değil hiçbir canlının bir kötek yemesine razı gelmem. Önyargı mı yaptınız şaka mı bilemedim.
Cevap sahibi1 yılÜstelik sen psikopat birine benziyon
- 1 yıl
Ciddi söyledim
Cevap sahibi1 yıl@anladımhickimsemyok bu masum tipe nasıl böyle bisey söyledin yazıklar olsun
- 1 yıl
Masum değilsin
- 1 yıl
Arkadaki şımarık da kızın mı 🤮
Cevap sahibi1 yıl@anladımhickimsemyok hayır kardesim ya poz verecek diye cadalozluk yapmıs simdi büyümüs. Hayırdır evinde kötü bisey gördün de mi kustun
Cevap sahibi1 yılBu kafayla hiç kimsen olmaz zaten uslubunu düzelt biraz ya
- 1 yıl
Uzaaaa
1 yılYumuşacık yastık gibi olmalı. Çok isterdim şahsen ama gözümü tırmalar ya da farkında olmaksızın ezerim diye korkarım.
00 Yorumla
1 yılUyumak güzel. Sadece ısırmaları kötü.. Bacak kol giriyor.. :D
00 Yorumla
1 yılSarılıp uyumak o mırlamasıyla başka bir duygu
00 Yorumla
1 yılKesinlikle öyle. Benim dana da hep ayak ucumda yatıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet kesinlikle ben kedimi yastık olarak kullanıyorummm mesela 🐾🐱 🥰🥰😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle, bir de elimi yüzümü yalıyor 😹😻
00 YorumlaÇok güzel ama sağolsun bugün sabah beni dudağıma patisiyle vurarak uyandırdı bazende ayaklarıma saldırıyor
00 Yorumlagüzel de ben ezerim diye korkuyordum
11 Yorumla- 1 yıl
Ezmezsin, bebek değilse kaçar.
1 yılTüm negatif enerjini alır.
10 YorumlaOyy evet yaa mınnış😍
10 Yorumla
1 yılÇok sevimli bu sıpalar 😄
10 Yorumla
1 yılbana yapisiyo ya cok tatlii
10 Yorumla
1 yılKesinlikle müthiş bir şey
10 Yorumla
1 yılBen tırsardım bana zarar verirse diye 😅
10 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılTest ettim , harika bir duygu ama biraz kıllı
10 Yorumla - Evcil Hayvanlar konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılbana göre değil
ezerim : )11 Yorumla- 1 yıl
Kaçıyorlar ezmiyorsun.
1 yılEn güzel duygu vallahi müthişşş
10 Yorumla
1 yılHarika hemde eririm kiiii🥰
10 Yorumla
1 yılEvet çok güzel oluyor
10 Yorumla
1 yılBebekle uyumak daha güzel
10 YorumlaKıskanıyorum ya çok minnoş tipe bak 🥺🥺
11 Yorumla- 1 yıl
@kebeeelek çok tatlııı
Kediler çok tatlı hayvanlar gerçekten ya 😅
10 Yorumla
1 yılKüçükken kediden boynuma sağlam pati yediğim için eve daha kedi sokmadım :')
00 Yorumla
1 yılGüzel olmasına güzelde pençelerini batırmasa bide güzel olacak 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle evetttt
20 Yorumla
1 yılÇok tatlı gerçekten maşallah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMinnaklarla uyumak harika
10 Yorumla
1 yılKokusu tüyü falan midem kaldırmaz
00 Yorumla
1 yılHiç bilmiyorum ama müthiş birşeydir bence