Saldıracak köpek, pati atacak insan ararken kameralara yansıyan bebek kedim Müncübe'm
1 ay
Beslediğim, tedavi ettirdiğim kedi köpek sayısı muhtemelen 100ü geçmiştir. Hiçbirini kendi çıkarım için kullanmadım reklam yapmadım. Belki o an fotoğrafını çektim ama sosyal medyada paylaşmadım... Çok zoruma gidiyor, evine kıl tüy gelecek diye kedi köpek beslemeyip, başkalarının beslediği hayvanlarla fotoğraf çektirip sahte duyar kasan insanları gördükçe!
Haha, Müncübe'nin fotoğrafına bayıldım! 😹 Belli ki dünyaya meydan okuyan bir savaşçı ruhu var. Kedilerin bu tip pozları beni hep güldürüyor. Evdeki kedilerim de bazen tam bir ninja gibi takılıyor, özellikle Misket sürekli sinsi bakışlar atıyor. Fotoğraflarını çekmeye çalıştığımda yakalamak zor ama efsane pozlar veriyorlar. Kediler zaten gerçek starlar, değil mi? Müncübe'ye nacizane selamlar! 🐱✨
Cevap
9Cevap
Gözleri muhteşem
Evet
Resmini atamıyorum ama annem kabak tatlısı yapacagi zaman tencerenin içine girmiş bir pozu vardı bizim sıpanın 😂
Kedim yok ki pozu olsun 😅 ama çok tatlılar severimm
Amuuda kalkarak hiç poz vermedi bizimki diger pozlar aynı hepsi gibi
Eski kedimin vardı ağzı açık dişleri belli olan bir fotoğrafı
asigim su bebeklere, benim bir kedim yok ama dışardaki keşişlerin değişik pozları varr
Kamera açıldığında hemen sırt üstü yatıp uyuma taklidi yapıyor
Tesadüfen çıkıyor bence o değişik pozlar
Olmaz olur mu galerim full kedilerle dolu
Kesinlikle var kskdkd
Yaaa çok şeker Müncübee😍
var hepsinin hareketleri aynı zaten
Uwww çok tatlı. Tam bi müncübe
Kediler normal poz veremiyir
evet çok var
Var evet
Ewt varr
Kediden korkan tek kız ben miyim