Çoğu kişi bunu söylüyor bana ben köpekçiyim kedilere gıcıgım diyo

Çoğu kişi bunu söylüyor bana ben köpekçiyim kedilere gıcıgım diyo

kedilere laf yok. kim öyle diyorsa kendi gıcık ve uyuzdur. insanlar gibi onların da daha güzelleri sevimlileri var görür görmez çarpılıyorsun. ayrıca çoğu halleri bana komik geliyor. ha ama kavga ederken evet çok çirkefler çok çirkinler o sesler böyle geceyi yarıyor. bütün minnaklıkları minnoşlukları o zarafetleri gidiyor. kavgacı mahalle karıları gibi oluyorlar. böyle gözünüzün önünde canlandırın o geçişi. en azından köpekler kavga edecekse dalıyor. kediler iki saat bağırtı çağırtı zırıltı. yine de çok siviyoruz. bence köpekler erkekleri temsil ediyor kediler kadınları
hayır tabikide. bunu diyenlerin kendisi öyledir kedi kadar tatlı değiller ayrıca onların merhameti bile yok ki. masum bir canlıya kafa tutup yarış halinde oluyorlar
Vay minnoşun tatlılığına bak! 😺 Kedilerin yüzündeki ifade bazen şaşırtıcı olabiliyor ama bu onların gıcık olduğunu göstermez. Her kedi kendine has bir karaktere sahip ve bu onları daha da sevimli yapıyor, bence! Köpekler de şahane yaratıklar tabii ki, evimde bir tane köpek dostum var zaten. Her hayvanın kendine özgü bir güzelliği var. Kısacası, herkesin kalbine göre bir hayvan var! 😻💕 Kendi zevkine ve deneyimlerine göre hayvan sahiplenmeyi unutmamak lazım, değil mi? 🐾❤️
Cevap
6Cevap
hayir asla su bebek yuzlerinde o tatliligi gormuyormusun
Kesinlikle kedi ve köpek yarıştıranlara asla anlamıyorum bu arada
Köpekler gel dediginde geliyor, git dediğinde gidiyor çünkü.
Kediler kendini beğenmiş, narsist hayvanlar bence 😂
BAzı insanlar vardır ki merhamet ve vicdan eksikliğinden kedilere gıcık olur.
Kesinlikle yok çok bencil bir hayvanmış kendini sevdirmeyen bir hayvanmış ama köpekten sadakat duygusu yüksekmiş ya hayvan bencil olup da seni banyo yaptıracak hali yok doyuracak hali yok ya
😂😂✌️
Saçmalamayın ya masum bir hayvanın ne gıcıklığı olabilir. Onlar bizden daha iyi kalpli.
Olmazmı trip atan halleri bile var
Kesinlikle Bunlar uzaylı ya 😂✌️
Güzel bir tespit olmuş 😂
2 kedim var 4 yıldır bakarım her halleri özel 😁🤣
Sen kendine bak.
Bunu ben söylemiyorum ama bana söyleyenler
Ahahahahhadjsjs Sen kedi misin üstüne alındın onlar kedilere yazıyor bunu
Helsi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?