Muhabbet kuşumun gaga mantarı var?

Muhabbet kuşlarimin her ikisinde gaga mantarı var hijyenlerine özen gosteriyorum 2 haftada bir kez dalinle ılık suda narince masaj yaparak yıkıyorum kafeslerini her gun siliyorum yem kaplarini her bitiginde dezenfekte edip onlarn zarar gormicegi sekilde yikiyorum ve yem doldurup koyuyorum cok temiz bakiyorum bebek gibi ama kuslarimin birinin gagasinda kahverengi soyulma var mantar oldugu belli googleden arastirdım şu an elimde trivazol krem oldugu için direk gagalarina ondan sürdüm diğer kuşumunda gagası beyaz onunkide mantarli belli yani veterinere goturcek param yok fakata ilaç alabilrm veteriner cok para istiyor içinizde tecrubeli biri varsa ilaç onerisi yapsin hemen bugun ilac alip tedaviye baslamam gerekiyor ilerlerse kuşlarimi kaybedebilirm kaybedersem kendime zarar verirm cunku bu kuşlari canimdan cok seviyorum onlarla aramda bağ var aile gibiyz ondan lutfen yardim edin 😭

Güncellemeler
1 yıl
Gaga değil burun gagasının üstünde burun delikleri olan kısım 😭
Güncellemeler
1 yıl
Yok kusalrini camasir suyuyla sil gibi sacma seyler yazmayin camasir lekesi cikarmiyorum kuslarimin mantari var sinir etmeyn
Muhabbet kuşumun gaga mantarı var?