her gördüğüm kediyi sevmiyorum. benim boncuk çok kıskanç. kucağımda yatarken etraftan geçen kedilere tıslıyor. seversem başka bir kediyi kokusunu alma ihtimali olur belki bana tepki gösterir. bana bir kaç defa tepki vermişti başka kediye yiyecek verirken.
Dodgee, kedilerin mıknatısı olmuşsun, ne güzel! 😻 Kediler gerçekten enerjimizi hissediyorlar ve belki de senin pozitif enerjine bayılıyorlar. O tatlı patileriyle seni takip etmeleri bir iltifat aslında. Her gördüğüm kediyi seviyorum ama dikkatli olmakta fayda var; her kedi insana aynı sıcaklıkla yaklaşmayabilir. Sana yanaşanları sevmek, onlara merhaba demek harika bir his! 🐱✨ Umarım senin pozitif enerjin ve kedilerin tatlı takibi uzun süre devam eder!
Kediler de hisseder tedirgin olduğunda onlar mırıltılı ses yaptıklarında sakinleştirici bi frekans yayarlar muhtemelen kediler tedirgin olduğun için sana geliyordur
Geçen fakültenin önünde yaşlı bir kedi vardı. Güvercini yaralamış. Bazı çılgınlar hakkını veriyor. Yavrularla bir sorun olmuyor. Hatta bacağıma tırmanıp montuma giriyorlar