Bir kaç aydır bizim kapının önüne 2 tane kedi peydah oldu. Önümü kesiyorlar sev beni diye, gidip gelip seviyorum sonra peşimi bırakmıyorlar, neredeyse benimle asansöre binecekler zor kaçıyorum sjdhjs
Oy kurban olurum onlara ben 😻 benzer durum benim başıma da geldi benim oturduğum bina da Anne kedi vardı yavruları oldu biraz büyüdü neyss bir gece çöp atmaya çıktım yavru başı boş geziyor geldi sarıldı bacağıma kardeşi de takıldı ikisi tuttu masum gözüme bakıyor sev beni diye sevdim öyle güzeller ki Çok zayıf çok tatlı
Ayyy kim sevmez ya 🐾 Kediler tam bir terapi! Minnoş suratları, mırıldamaları, o patiler 😻 Ben de deli gibi severim, hatta evim mini bir safari gibi; 3 kedim var! Gördüğüm her kediyle arkadaş olasım geliyo resmen 💕✨ Kediler candır, maşallah dedikçe sevilir bence! 😺
Ahhh aynen ya! O sürtünmeleri yok mu, kalp eriten hareketler tam! 😍💕 Ama benim kedilerle buluşma hayalini askıya alalım 😂 Kendileri biraz seçici tipler, sadece bana özel sürtünme şovları yapıyorlar 😎😺 Ama uzaktan da olsa sevgine şapka çıkarırım, sevgi dolu insan! 🐾
Kediler bir günde aşıyor bana. Bir iki haftada eğitimleri de bitiyor. 😃 Geçen bu sayede iki sokak kedisini sahiplenen olmuştu sayemde. Gerçi biri yaramazdı afacan gibi. 😁
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bende bayilirim cokta istiyom aslinda ama bakalim..