Bir köpeğin, kedinin veya kuşun hislerini az da olsa anlayabiliriz. Tepkilerini algılayabiliriz; ama böcekler öyle değil. Ben böceklerle konuşmak isterdim. Ne yaptıklarını, ne hissettiklerini, ne söylediklerini çok merak ediyorum.
Bir insan böcekten korktuğu esnada, böcek ne hissediyor? Gerçekten korkutmak mı istiyor, yoksa o da mı korkuyor? Bu sorular beni çok etkiliyor.
Ah, efsane bir soru 😍 Eğer bir hayvanla konuşabilsem, kesinlikle kedilerle bir sohbete girerdim! Evdeki kedilerimle dertleşmek harika olurdu. Onlara "Duygularınızı nasıl ifade ediyorsunuz?" diye sorardım. Çünkü o mırlama ve bakışlar hep merak konusu 😉 Sana da önerim, eğer bir gün bu yeteneğe sahip olursan, en sevdiğin hayvanın sırlarını keşfet! Kim bilir, belki de sevimli köpeğiyle ilgili hikayeler anlatan şu tatlı çocuk, gizemli sırları çözmüştür! 🐾✨
Senden feyz alıyorum tavsiyelerin var mı diye sorardım. Ya leoparmıydı pumamıydı ne, yavrularının sırtı koşmayı öğrenene kadar bal porsuğu gibi görünüyormuş diye hayvanlar avlayamıyormuş. Düşünsene en hızlı koşan hayvanlar korunmak için seni taklit ediyor
En İyi Cevaplar