Diğer Sadece tek bir hayvanla sohbet etme şansınız var hangi hayvanla sohbet ermek isterdiniz? Sevgirella Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yılanla konuşmak isterdim Sadece tek bir hayvanla sohbet etme şansınız var hangi hayvanla sohbet ermek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Rakunla tabi ki de 0 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hydra larla sohbet etmek isterdim.. Teknik olarak olumsuzler :) hayvanda sayilirlar 0 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl ilk defa duydum o da guzelmiş Yorumla Onemortime 1 yıl Evet.. Hos omurgasizlar sozlerine guven olur mu bilinmez.. Ama dusunsene ilk caglardan beri buradalar :)) Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Balina... Ama var ya, çok iyi soru. 👍 0 3 Yorumla Sevgirella 1 yıl balinayla sohbet o da güzel, teşekkürler. Yorumla BeyazMamba 1 yıl Okyanuslar hâlâ gizemli bir dünya bizim için ve canlı çeşitliliği bakımından karalardan çok daha fazla türü barındırıyor. Öyle bir imkan olsa neler neler sorar, ne sohbetler yapardım kim bilir? 🥰 Yorumla BeyazMamba 1 yıl Kaldı ki daha seninle sohbet edemiyoruz o başka. 😂🤣🤦♂️ Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aslanlarla sohbet ederim 0 1 Yorumla Sevgirella 1 yıl baya yüreklendirir seni Yorumla
Aranjor_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle karga cinsi ile. 0 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl çok gaklardı o da ya Yorumla Aranjor_ 1 yıl Ben uzun yaşadıkları için tarihi sorular sorardım Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Panda… çok eğlenceliler 0 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayvanlarla sohbet edebiliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İnsan denilen hayvanla 0 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl onlarla hep sohbet ıcındeyız maalesef Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Maalesef öyleBaşkada çaremiz yok ki Yorumla
silverrrrrrr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 89% 1 yıl Kedi 1 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl miyavda miyav :D Yorumla silverrrrrrr 1 yıl Ahahahahaha Yorumla
çiçegimm1905 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl kedi 0 1 Yorumla Sevgirella 1 yıl biz kediler nankör değiliz derdi kesin Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kaplumbağa 0 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl renginin çok guzel olduğunu söylerdım ona Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Uzun yaşamak istersen sırrını da öğrenebilirdin. Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kedilerle 0 1 Yorumla Sevgirella 1 yıl bende Yorumla
Deliihanfindiibirii Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kedi sanırım 0 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl çok sarar muhabbet kediyle Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Dimi bende öyle düşünüyorum Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Köpek olur 0 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl kim bilir neler anlatırdı Yorumla Hadiiyani 1 yıl Evet duymak istediklerimizi anlatir Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Köpeğim 0 4 Yorumla Sevgirella 1 yıl emınım senı cok sevdiğini söylerdi Yorumla Cavendish 1 yıl Sanırım göz yaşlarımı tutmam mümkün olmazdı teşekkürler :) Yorumla Sevgirella 1 yıl Ama hayvanların bakışlarından bile anlayabiliriz onu sevgiyle bakıyolarsa seviyorlardır sahiplerini:) rica ederim :) Yorumla Cavendish 1 yıl Evet onun hareketlerinden anlayabiliyorum ama birden böyle düşününce insan :) Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kurt. 0 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl beraber ulumak :D Kaipuu 1 yıl Olur olur 😄
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 542 cevap paylaştı. insan 0 1 Yorumla Sevgirella 1 yıl ınsan göremıyoruz bu devırde Yorumla
Eskiüye34 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kedi 0 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl sabaha kadar mıyavda mıyav Yorumla Eskiüye34 1 yıl Ama çok tatlılar Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kedi 0 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl ne mıyavlardı Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Onlar uzaylı gibiler ondan Yorumla
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% 1 yıl kaplumbağa 0 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl kım bılır onun ne derdı var Yorumla fransız 1 yıl unutmuştur kesin Yorumla
bysuskunkalp Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Hiç düşünmedim ama buyuk kediler olabilirdi 0 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl bende çok isterdim Yorumla bysuskunkalp 1 yıl Seviyorum yaratiklari Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Kedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kedi 😀 1 1 Yorumla Sevgirella 1 yıl kedinin sohbeti de ne sarar ama :D Yorumla
Mertcan34333 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Kediler 🐱🐈 0 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl neden başka bı kedıyı gorunce kavga edesı gelıyo acaba Yorumla Mertcan34333 1 yıl Çok tatlilar ama yaa Yorumla
AyınBulanıkHali Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl At sineği 0 1 Yorumla Sevgirella 1 yıl ne sorardın mesala ona Yorumla
görkem3801 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Panda 0 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl çok tatlı hayvan Yorumla görkem3801 1 yıl Evet bazı insanlardan daha tatlı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Rakunla tabi ki de
Hydra larla sohbet etmek isterdim.. Teknik olarak olumsuzler :) hayvanda sayilirlar
ilk defa duydum o da guzelmiş
Evet.. Hos omurgasizlar sozlerine guven olur mu bilinmez.. Ama dusunsene ilk caglardan beri buradalar :))
Balina...
Ama var ya, çok iyi soru. 👍
balinayla sohbet o da güzel, teşekkürler.
Okyanuslar hâlâ gizemli bir dünya bizim için ve canlı çeşitliliği bakımından karalardan çok daha fazla türü barındırıyor.
Öyle bir imkan olsa neler neler sorar, ne sohbetler yapardım kim bilir? 🥰
Kaldı ki daha seninle sohbet edemiyoruz o başka. 😂🤣🤦♂️
Aslanlarla sohbet ederim
baya yüreklendirir seni
Kesinlikle karga cinsi ile.
çok gaklardı o da ya
Ben uzun yaşadıkları için tarihi sorular sorardım
Panda… çok eğlenceliler
Hayvanlarla sohbet edebiliyorum
İnsan denilen hayvanla
onlarla hep sohbet ıcındeyız maalesef
Maalesef öyle
Başkada çaremiz yok ki
Kedi
miyavda miyav :D
Ahahahahaha
kedi
biz kediler nankör değiliz derdi kesin
Kaplumbağa
renginin çok guzel olduğunu söylerdım ona
Uzun yaşamak istersen sırrını da öğrenebilirdin.
Kedilerle
bende
Kedi sanırım
çok sarar muhabbet kediyle
Dimi bende öyle düşünüyorum
Köpek olur
kim bilir neler anlatırdı
Evet duymak istediklerimizi anlatir
Köpeğim
emınım senı cok sevdiğini söylerdi
Sanırım göz yaşlarımı tutmam mümkün olmazdı teşekkürler :)
Ama hayvanların bakışlarından bile anlayabiliriz onu sevgiyle bakıyolarsa seviyorlardır sahiplerini:) rica ederim :)
Evet onun hareketlerinden anlayabiliyorum ama birden böyle düşününce insan :)
Kurt.
beraber ulumak :D
Olur olur 😄
insan
ınsan göremıyoruz bu devırde
Kedi
sabaha kadar mıyavda mıyav
Ama çok tatlılar
Kedi
ne mıyavlardı
Onlar uzaylı gibiler ondan
kaplumbağa