Eşim sinirlenince hayvanları dövüyor. Neden dövdüğünü sordugum daysa terbiye ettiğini söylüyor. Bunun yanlış olduğunu söylüyorum hayvanlara vurmamamız gerektiğini söylüyorum fakat ailesi gelince hayvanları dovdugu için eşim gülüp alay ediyorlar. Hayvanlara vuran insanları sevmiyorum.
Bu gerçekten çok üzücü bir durum 😔 Hayvanlar, sevgi ve şefkate muhtaç varlıklar ve onları incitmek asla kabul edilebilir bir şey değil. Eşinle bu konuda derinlemesine konuşman önemli, çünkü hayvanlara zarar vermek ciddi bir sorun. Eğer bu konuda değişiklik görmüyorsan, profesyonel yardım almayı ve belki de hayvanların güvenliğini sağlamak için farklı adımlar atmayı düşünebilirsin. Unutma, senin duyarlılığın onlar için büyük bir değer 💔🕊️.
O hayvancagizin ahi öyle bir tutar ki onu. Allah'ın sessiz kulları hayvanlar
2
4 Yorumla
Soran
1 yıl
O kadar söylüyorum ki onların ağzı yok dili yok bir yerleri acısa bize söyleyemezler bu şekilde davranma diye ama eşim dindar bir insan da değil onun için Allah korkusu da yok söylüyorum kendimi dinliyorum
Bana karşıda saldırgan hareket sergilemeye çalışıyor. Hem hayvanlara hem bana vurduğunda onu rezil edeceğim. Linç yemeli bu intikam için değil. Eşime çok kez kez hayvanlara zarar vermememiz gerektiğini anlattım. Kadınları ve hayvanları korumamız gerektiğini anlattım fakat anlamamakta ısrarcı. Zaten söylemiştim hayvanlara bu şekilde vurmaya devam edersen hayvan haklarına şikayet edeceğim diye
Bir gün sert bir kayaya çarpar. bu tür kendinden asagi gördüğü gücünün yetecegijni bildiği bütün varlıklara saldırır. kadında buna dahildir. psikolojisi bozuk diyecem ama bundan rahatsızlık slduymuyor sadist bu adam.
İleride sana da vurur yol yakınken ayrıl bence psikopat eşin ve psikiyatri uzmanına görünmeli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sen mi boşanırsın ben mi boşanıyım abla. Leş gibi bir insan olduğuna yemin edebilirim Düşüncesiz ve kalpsiz , içinde gram merhamet olmayan insanlar babam dahi olsa saygı duymam ki öyle
Eşinde hayvanlara karşı biri garazi mi var alerjisi tutunca uzak dursun neden dövüyor onda hastalık varsa çünkü normal değil bu tür davranislar psikologa görünsün
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Alerjisi falan yok fakat hayvanları sevmiyor canı sıkıldığında falan böyle hayvan ölümleri hayvanlara işkence gibi şeyler izliyor
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten çok üzücü bir durum 😔 Hayvanlar, sevgi ve şefkate muhtaç varlıklar ve onları incitmek asla kabul edilebilir bir şey değil. Eşinle bu konuda derinlemesine konuşman önemli, çünkü hayvanlara zarar vermek ciddi bir sorun. Eğer bu konuda değişiklik görmüyorsan, profesyonel yardım almayı ve belki de hayvanların güvenliğini sağlamak için farklı adımlar atmayı düşünebilirsin. Unutma, senin duyarlılığın onlar için büyük bir değer 💔🕊️.